Η νεανική σειρά «Milky Way», με την υπογραφή του Βασίλη Κεκάτου, έρχεται σε λίγες εβδομάδες μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 02 Νοεμβρίου και η υπόθεση θα μεταφέρει τους τηλεθεατές σε μία ορεινή πόλη.

Εκεί, η 17χρονη Μαρία ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να κάνει καριέρα στην Αθήνα.‘Ομως όλα αλλάζουν απότομα στη ζωή της, καθώς μένει έγκυος από τον φίλο της.

Η οικογένεια και οι φίλοι αγκαλιάζουν το απρόσμενο νέο της εγκυμοσύνης της, πολύ γρήγορα όμως, η ίδια συνειδητοποιεί ότι οι περιορισμοί αυξάνονται επικίνδυνα.

Πρόσωπο-κλειδί και καταφύγιό της ο Τζο, ο νέος συμμαθητής της – ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους, ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες στον δρόμο προς την ενηλικίωση.

Αντιμέτωπη με το μεγάλο της δίλημμα, η Μαρία θα βρεθεί ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά είναι και σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να γίνει.

Στη σειρά, που είναι παραγωγής Foss Productions, παίρνουν μέρος νέοι και καταξιωμένοι ηθοποιοί όπως οι Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Λαέρτης Μαλκότσης, Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης κ.ά.

Η μικρή οθόνη γίνεται μεγάλη για να χωρέσει τον «Γαλαξία» του Βασίλη Κεκάτου και το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, δείχνει περισσότερα πλάνα από την ιστορία που έχει να διηγηθεί στο κοινό, ο σκηνοθέτης.

 

Milky Way: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Γιατρός: Ανατροπή με τα επεισόδια-Θα προβληθούν λιγότερα!

Οι οδηγοί της F1 παίζουν με την φωτιά και η FIA δίνει απαντήσεις για το επικίνδυνο GP του Κατάρ

Σασμός: Τέλος την Δευτέρα-Τι έχει συμβεί;