Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Ο Γιατρός διηγείται μία αληθινή ιστορία ενός επιστήμονα που χάνει το παρελθόν του και βρίσκει τη ζωή του!

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρίσκεται πραγματικά στην καλύτερη φάση της καριέρας του αλλά και στην πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του.

Ωστόσο την ερχόμενη εβδομάδα θα χάσουμε ένα επεισόδιο και από αυτή τη σειρά μιας και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας για τα προκριματικά του Euro 2024.

Πάντως θα μας αποζημιώσει το επεισόδιο της Τρίτης στο οποίο θα δούμε τι συνέβη στη ζωή του Γιατρού πριν 10 χρόνια!

Ο Ανδρέας έρχεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του: να γίνει ο νέος διευθυντής της παθολογίας.

Την ίδια θέση όμως κυνηγάει και ο Μάρκος, πράγμα που τους βρίσκει σε μια κόντρα για το ποιος θα αποδείξει ότι την αξίζει περισσότερο. Μην θέλοντας να χάσει τον εαυτό του σε αυτή την κόντρα, ο Ανδρέας αποφασίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να είναι κοντά στους ασθενείς τους – ένας εκ των οποίων αποκαλύπτεται πως είναι ο Δημήτρης, ο οποίος, όταν ήταν 16 χρονών, είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και είχε σωθεί χάρη στον Ανδρέα.

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της Άννας όμως ανατρέπει τις ισορροπίες τους και τους φέρνει στα όρια τους. Αν και στην αρχή δεν καταφέρνει να σταθεί στο πλευρό της τελικά συνειδητοποιεί ότι το πιο σημαντικό γι’ αυτόν είναι οι άνθρωποι που έχει γύρω του με αποτέλεσμα να ξεχνάει τους κανόνες και να γίνεται ο γνωστός παρορμητικός Ανδρέας.

 

Ο Γιατρός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο γιατρός: Τέλος από τον ALPHA με μόλις 16 επεισόδια – Τι συνέβη

Viral: Δήμαρχος πανηγύρισε με καπέλο ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ! (vid)

Σοφία Χατζηπαντελή: Τότε θα μπει τέλος στη συνεργασία με ΣΚΑΙ;