Μεταγραφές-έκπληξη, μετακινήσεις και επιστροφές θα δούμε στον τηλεοπτικό χάρτη τη φετινή σεζόν. Αναμφισβήτητα, η μεγάλη έκπληξη είναι η μετακίνηση της Φαίης Σκόρδα, που απoχώρησε από τον ΑΝΤΙ και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΤ. Η ώρα μετάδοσης της νέας πρωινής εκπομπής «κλείδωσε» τελικά 09.50-12.00, με στόχο ένα σφιχτό δίωρο. Όσο για τους νέους της συνεργάτες, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ελεάννα Τρυφίδου αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της εκπομπής, ενώ στο πάνελ θα δούμε την Αφροδίτη Γραμμέλη, με την οποία είχαν ξανασυνεργαστεί στον ΑΝΤΙ στο «Πρωινό» και την Έλενα Χριστοπούλου. Ο Γιώργος Λιάγκας, από την άλλη, έρχεται με ένα ανανεωμένο «Πρωινό» στον σταθμό ταυ Αμαρουσίου. Την Τετάρm πραγματοποιήθηκε και η πρώτη σύσκεψη με την ομάδα του. Στο πλευρό του θα βρεθούν οι δημοσιογράφοι Τάσος Τεργιάκης, Άρια Καλύβα, Φωτεινή Πετρογιάννη, Γρηγόρης Μπάκας, Άννα Καλλινίκου, Θάνος Βάγιος, Γιάννης Μαλλιαρός, Έλλη Αυξεντίου και η Πέννυ Καβέτσου.

Η πρωινή εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και αυτό στις 5 Σεπτεμβρίου, με το άνοιγμα δηλαδή, της νέας σεζόν, κρατώντας συντροφιά στους τηλεθεατές τα πρωινά. Την Πέμπrn άλλωστε ανακοίνωσε ο ΑΝΤΙ και την απόκτηση της Δούκιoσσας Νομικού.

Εκτός ΑΝΤΙ Θα κινείται και ο Βαγγέλης Περρής τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς αποχώρησε και εκείνος από το «Πρωινό». Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής πήρε μεταγραφή στο OPEN και τη νέα χρονιά θα τον δούμε σε μία ιδιαίτερη εκπομπή, τη «Λάβα», η οποία έρχεται για να σχολιάσει και να σατιρίσει όσα δεν αγγίζουν οι άλλοι.

Πρόκειται, λοιπόν, για μια σατιρική εκπομπή με την υπογραφή του, εκεί όπου θα σχολιάζει την επικαιρότητα μαζί με μια ομάδα από σχολιαστές, η οποία απαρτίζεται από την Αθηναΐδα Νέγκα, τη Χριστίνα Κατσαντώνη και τον Χρήστο Χριστόπουλο. Εκτός από τη ζωή, θα βρεθούν μαζί και στην τηλεόραση. Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, πού θα παρουσιάζουν το νέο πρωινό στο Star στη θέση της Ελίνας Παπίλα και τον Γιώργου Καρτελιά. Το ζευγάρι το είδαμε στο παρελθόν στο Ορeη τους καλοκαιρινούς μήνες.