Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 , Μετά τη φωτιά, συνεχίζεται με νέες εξελίξεις που θα κόψουν την ανάσα καθώς θα δούμε τον Άρη να κάνει πράξεις που ούτε ο ίδιος θα περίμενε για την Ιωάννα.

Η συνέχεια του σίριαλ αναμένεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστική και να σαρώσει την τηλεθέαση, με το κανάλι του ΑΝΤ1, να ποντάρει πολλά στο εν λόγω project.

Μετά τη φωτιά: Ο Άρης θα κάνει εγκλήματα για την Ιωάννα

Ο Άρης είναι μεγαλοδικηγόρος και επιχειρηματίας και ετοιμάζεται να βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος. Γοητευτικός, δυναμικός, πανέξυπνος, πλούσιος και με ισχυρές διασυνδέσεις. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα (Ντόρα Μακρυγιάννη) και μαζί έχουν μια μικρή κόρη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο TV24 και στην Κωνσταντίνα Γαρνέλη, ο πρωταγωνιστής της σειράς, Λευτέρης Ελευθερίου, ο Άρης θέλει την Ιωάννα ως λάφυρο.

Δεν θα διστάσει μάλιστα να κάνει τα πάντα προκειμένου να τα καταφέρει να την κατακτήσει. Βέβαια, η ανεξαρτητοποίηση της Ιωάννας, υποδηλώνει στο μυαλό του την δική του αδυναμία να την έχει υποχείριο του.

Ο Άρης θέλει να δημιουργεί σχέσεις εξάρτησης. Τα δεδομένα ανατρέπονται, ζηλεύει και κατά βάθος φοβάται πως ίσως την χάσει για πάντα.

Ο ίδιος τη θέλει κοντά του δέσμια γιαυτό και τον βλέπουμε να της δίνει ακόμη και ψυχοφάρμακα προκειμένου να την κρατά σε καταστολή.

Ο Άρης είναι αδίστακτος και δεν θα δυσκολευτεί να κάνει ακόμη και εγκλήματα για την Ιωάννα.

Όλες οι ειδήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία θα κάνει την επανάστασή της – Αυτό είναι το μέλλον της με τον Γιωργίκη

Η γη της ελιάς: Τέλος η εγκυμοσύνη της Ξένιας; Θα υπάρξει 4η σεζόν;

ΕΡΤ: Τέλος άλλη μία εκπομπή-«Καρφιά» από την παρουσιάστρια σε Ζούλα!