Η νέα σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» έκανε τη μεγάλη του πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στο κανάλι του ALPHA και έκτοτε έχει στείλει σαφές μήνυμα για την τηλεθέαση.

Τα όσα θα ακολουθήσουν όμως, αναμένεται να είναι ακόμη πιο ανατρεπτικά και να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό στους δέκτες του, με την Ιουλία να είναι έτοιμη να κάνει την επανάσταση της!

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία θα κάνει την επανάστασή της – Αυτό είναι το μέλλον της με τον Γιωργίκη

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, θα έρθουν τα πάνω κάτω όπως αποκάλυψαν σε συνέντευξη τους στον Γιάννη Βίτσα και 7ημερες TV, οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς, Ηλίας Μελέτης και Ευγενία Ξυγκόρου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα δήλωσαν, η Ιουλία θα περάσει από διάφορα στάδια αναφορικά με τον γάμο της. Κοιτάει πως να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση αν και στο τέλος θα είναι μονόδρομος να του συμπεριφερθεί με ακραίο τρόπο.

Η ίδια θα επαναστατήσει στον γάμο της με τον Γιωργίκη, όμως είναι άγνωστο αν θα τα καταφέρει να αλλάξει αυτή την συνθήκη της ζωής της.

Μάλιστα, όπως τόνισε η πρωταγωνίστρια, στο επίκεντρο θα βρεθεί και η σχέση της με την Χάδω καθώς εκείνη δυσκολεύεται να δει μια νεαρή κοπέλα να μπαίνει στο σπίτι της.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο Ηλίας Μελέτης, ο Γιωργίκης σύντομα θα εμφανίσει τον σκοτεινό του κόσμο και γίνει βίαιος απέναντι στην Ιουλία.

Η νεαρή κοπέλα θα υποφέρει μαζί του και θα υπάρξει τεράστια δυστυχία στη ζωή της!

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Τέλος η εγκυμοσύνη της Ξένιας; Θα υπάρξει 4η σεζόν;

ΕΡΤ: Τέλος άλλη μία εκπομπή-«Καρφιά» από την παρουσιάστρια σε Ζούλα!

Η ανάλυση DNA των Καλάς σόκαρε! Δεν έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο