Με συνταρακτικές εξελίξεις θα συνεχιστεί ο τρίτος κύκλος της σειράς του MEGA, «Η γη της ελιάς», ένας κύκλος ο οποίος θα συνεχιστεί με μια δυσάρεστη εξέλιξη για την Ξένια.

Η σειρά του MEGA που σαρώνει την τηλεθέαση θα έχουν νέες ραγδαίες εξελίξεις, με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει να δείχνουν πως τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα είναι καθηλωτικά.

Η γη της ελιάς: Τέλος η εγκυμοσύνη της Ξένιας; Θα υπάρξει 4η σεζόν;

Για τη συνέχεια της ιστορίας από την Μάνη μίλησε ο τηλεοπτικός Δημοσθένης, Κούλης Νικολάου, που ξετύλιξε στο MyTV και τηνΜαίρη Καράμπελα, τον κομβικό ρόλο του.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η Ασπασία θα ανακαλύψει από μόνη της την εγκυμοσύνη της Ξένιας και θα γίνει έξαλλη με αυτήν την απόφαση του συζύγου της.

Όσον αφορά το αν θα γεννηθεί αυτό το παιδί, ο ηθοποιός της σειράς εμφανίστηκε αινιγματικός, λέγοντας πως η εγκυμοσύνη εξελίσσεται και βρίσκεται στον 5ο μήνα, όμως το αν το παιδί έρθει στον κόσμο εν τέλει, είναι κάτι που δεν το γνωρίζει ακόμα.

Παράλληλα, ο Κούλης Νικολάου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και ένας 4ος κύκλος της σειράς, κάτι που όμως θα ξεκαθαρίσει τους πρώτους μήνες του νέου έτους. Για αυτόν τον λόγο απέφυγε να δώσει μια σίγουρη απάντηση.

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Γάμος στη Μάνη-Ο Ισίδωρος κάνει πρόταση στην Αμαλία!

ΕΡΤ: Τέλος άλλη μία εκπομπή-«Καρφιά» από την παρουσιάστρια σε Ζούλα!

Η ανάλυση DNA των Καλάς σόκαρε! Δεν έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο