Ο Λιάγκας φαίνεται να φυσάει από χτες το χυλό, το γιαούρτι, το παγωτό και όλα γενικώς τα… προϊόντα και να μην μπορεί να τα κρυώσει μιας και ο Στέφανος Κασσελάκης τον έβγαλε στον… τάκο λόγω του ρεπορτάζ, που έκανε για τη «γιαγιά» του.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη που ανέβηκε την Τρίτη (19/9):
«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας», έγραψε.

 

Ο παρουσιαστής όμως της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, γνωστός υπέρμαχος για τα δικαιώματα του… δημοσιογράφου, θέλησε να αποκαταστήσει το όνομά του και αναφέρθηκε εκτενώς στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως εκτός των άλλων, δεν ξέρει ελληνικά.

«Ο κ. Κασσελάκης βγήκε και είπε σε δηλώσεις του ότι θα ξεδοντιάσει δημοσιογράφους και δικαστές. Αν θεωρεί ότι με αυτή την ανακοίνωση ξεκίνησε το ξεδόντιασμα των δημοσιογράφων με αυτήν την εκπομπή και την αφεντιά μου, να του πω ότι έχω όλα τα δόντια μου και μία χαρά και το ξεδόντιασμα ήταν άσφαιρο.

Ή δεν είναι καλά τα ελληνικά του ή οι σύμβουλοί του, τον συμβουλεύουν λάθος. Τόνισα ότι είναι μακρινή γιαγιά του. Μάλιστα, η κυρία μίλησε για τη σχέση της με τον Κασσελάκη. Αν ήθελα να κάνω προβοκάτσια, θα έλεγα ότι είναι κανονική γιαγιά. Το ξεκαθάρισα ότι είναι μακρινή γιαγιά. Το λάθος είναι με τους συνεργάτες μου και τους ψέγω. Ο παρουσιαστής δεν ξέρει τους τίτλους. Τους έβρισα τους συνεργάτες μου. Είπαμε ότι είναι μακρινή γιαγιά.

Ψάξτε κύριε Κασσελάκη τι κάνουν άλλοι δημοσιογράφοι και άλλες εκπομπές που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση… Και έβγαιναν άλλες φωνές. Η συγκεκριμένη κυρία που βγάλαμε έχει μακρινή συγγένεια με εσάς. Σας πιστεύω ότι δεν την γνωρίζετε. Θα έπρεπε να μου στείλετε ανθοδέσμη ή σοκολατάκια, επειδή ανακαλύπτουμε τους μακρινούς συγγενείς σας και να μας ευχαριστήσετε, αλλά εσείς βγαίνετε και λέτε ότι θέλουμε να σας κάνουμε κακό. Αντιμετωπίστε το με χιούμορ και μην ψάχνετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Δείτε ποιοι είναι κοντά σας πραγματικά και ποιοι είναι κοντά σας για συμφέρον”.

Πιο μακρινή γιαγιά;;

 Γιώργος Λιάγκας: Έτσι απαντά στον Κασσελάκη

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Τραγωδία με την Αθηνά-Η Ευγενία έτοιμη να αυτοκτονήσει;

Οι πρωταθλητές του Κυπέλλου NASCAR αποκλείστηκαν όταν έγιναν μπάλα σε καραμπόλα

Χωρίζει η Μαριάντα Πιερίδη; Τι απαντά η ίδια