Με διευρυμένο συμβόλαιο, που θα τους δίνει τα ηνία της prime time για τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, θα επισφραγίσουν την επέκταση της συνεργασίας του με το MEGA έως το 2026 ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.

Σχεδόν εννέα μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου τους σύμφωνα με την Real News, η δημιουργική ομάδα της Γης της ελιάς και το Mega βρίσκονται στην τελική ευθεία για την υπογραφή νέας συμφωνίας-πακέτο, που θα αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες στη ζώνη-φιλέτο του σταθμού.

Ο Ανδρέας Γεωργίου και οι συνεργάτες του βρίσκονται ένα βήμα πριν από την υπογραφή νέου συμβολαίου διετούς διάρκειας, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο σειρές, μία για τη ζώνη των 21:00 με πέντε ή εξι επεισόδια την εβδομάδα και μία για τη ζώνη των 22:30 με τρία ή τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα.

Με βάση αυτόν τον σχεδιασμό, η ομάδα της Γης της ελιάς αποκτά τα ηνία της prime time με δύο σειρές back-to-back για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας.

Για το slot των 22:30 προορίζεται νέα σειρά, για την οποία ήδη προχωρά το κάστινγκ, ενώ όσον αφορά το slot των 21:00, το επικρατέστερο σενάριο είναι να συνεχιστεί η Γη της ελιάς για τέταρτη σεζόν.

Ωστόσο, αν τελικά αποφασιστεί να μη δοθεί επέκταση στην ιστορία των Βρεττάκων, υπάρχει και άλλη σειρά στα σκαριά ως back-up.

Οι σειρές των Ανδρ. Γεωργίου και Β. Δημητρίου θα καταλάβουν την prime time για το διάστημα Κυριακή έως Τετάρτη ή από Δευτέρα έως Πέμπτη, αφήνοντας ελεύθερη την prime time τις υπόλοιπες ημέρες για άλλες παραγωγές μυθοπλασίας ή και σόου.

Η συμφωνία του MEGA με τους δημιουργούς αφορά την αγορά δύο σειρών με συγκεκριμένη ζώνη και συχνότητα μετάδοσης και δεν αποτελεί συμφωνία επινοικίασης της βραδινής ζώνης.

Όλες οι ειδήσεις

Χάρης Δούκας: Παντρεύεται ο νέος ο Δήμαρχος Αθηναίων

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Χριστόφορος απέναντι στο χάος της Βικτώριας

Έρωτας φυγάς: Αυτός κρύβει το πτώμα του Μίμη