Παρότι ακόμη δεν έχει γίνει η κήρυξη για τις εθνικές εκλογές, τα τηλεοπτικά κανάλια μεταξύ αυτών και το Mega έχουν αρχίσει ήδη να μπαίνουν στην προεκλογική περίοδο. Το επόμενο διάστημα είναι αναμενόμενο πως θα κινείται γύρω από τις εκλογές και τη φιλοξενία υποψηφίων στα κανάλια.

Στην ΕΡΤ ήδη οι ιθύνοντες έχουν ενημερώσει πως όσοι θέλουν να κατέβουν υποψήφιοι στις εκλογές βγαίνουν εκτός προγράμματος στη συνέχεια έτσι ώστε να διατηρηθεί η ακεραιότητα της κρατικής τηλεόρασης.

Τώρα είναι η σειρά του Mega να προχωρήσει σε αλλαγές καθώς το γεγονός ότι αναμένεται να υπάρχουν καλεσμένοι από τον πολιτικό χώρο για την προεκλογική τους εκστρατεία αλλάζει τα δεδομένα στο πρόγραμμα του καναλιού.

Ο προβληματισμός βρίσκεται στο πως θα καλυφθούν οι υποχρεώσεις του καναλιού ενόψει της φιλοξενίας των υποψηφίων. Στο πλαίσιο λοιπόν της αναζήτησης μιας λύσης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της RealNews, επανέρχεται στο τραπέζι ένα σενάριο το οποίο έχει συζητηθεί ξανά στο παρελθόν. Αυτό είναι να γίνει διεύρυνση του ωραρίου της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» η οποία παίζει από τις 05:00 μέχρι τις 08:00. Η εκπομπή αναμένεται να έχει μεγαλύτερη διάρκεια μέχρι τις 08:30 και προσαρμοσμένο στις εκλογές περιεχόμενο.

Όλες οι ειδήσεις

MasterChef: Ανατροπή με τις μέρες προβολής – Η απόφαση του STAR

Ηλίας Ψινάκης: Θα πάρει συνέντευξη στον Πούτιν;

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Εκεί μετακομίζει η Βασιλική – Έτσι ο Ισίδωρος καταστρέφει τον Στάθη