Αν σας έλειψε ο Ηλίας Ψινάκης τότε μπορείτε να συντονιστείτε αυτή την Τρίτη 24/1 λίγο μετά τις 12 βράδυ στο κανάλι του Mega για την πιο απρόβλεπτη και ανατρεπτική εκπομπή της χρονιάς, το «Έλεος». Συμπαρουσιάστρια του Ψινάκη σε αυτό το πρωτότυπο εγχείρημα; H Αννίτα Πάνια με τους δυο τους να δημιουργούν εύκολα το πιο δυναμικό δίδυμο της Ελληνικής τηλεόρασης πλέον.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει για τη νέα εκπομπή, θα είναι πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες του είδους με ιδιαίτερο στήσιμο και εκλεκτούς καλεσμένους. Στη νέα τους απολαυστική κοινή συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» οι δυο τους μίλησαν με την αφιλτράριστη ειλικρίνεια που τους διακρίνει αλλά και το χαρακτηριστικό τους χιούμορ αποκαλύπτοντας ότι σκεφτόντουσαν καιρό να κάνουν μαζί εκπομπή.

Την παράσταση αρχικά κλέβει η Αννίτα Πάνια η οποία πάνω στη συζήτηση δηλώνει ότι έχει ξεχάσει ότι έχει παντρευτεί (!). Σύμφωνα με τον Ψινάκη βέβαια την παράσταση κλέβει και στις συνεντεύξεις που κάνουν καθώς σημειώνει ότι έχει κάτι το «μαγικό» με τον ίδιο να το απολαμβάνει.

Αννίτα Πάνια: Ο Ηλίας Ψινάκης θέλει να πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν!

Οι στόχοι της εκπομπής «Έλεος» όμως, πέρα από το να φέρει την ανατροπή στις βραδινές εκπομπές, τριγυρίζουν γύρω και από τα ιδιαίτερα ονόματα στα οποία οι δυο τους θα παίρνουν συνέντευξη. Σκοπός είναι να βρεθούν μπροστά από την κάμερα άτομα τα οποία συνήθως δε βλέπουμε να μιλάνε εύκολα.

Η Αννίτα Πάνια μάλιστα αποκάλυψε ότι ο συνάδελφός της θέλει συνεχώς άτομα τα οποία δε πρόκειται να έρθουν ποτέ! Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την ίδια κάνει και τα πάντα ώστε οι πολιτικοί που θέλει να πάρει συνέντευξη να μην έρθουν ανεβάζοντας αναρτήσεις σα να τους λέει «μην έρθετε». Αντίθετα η ίδια έχει στόχο να παίρνει συνεντεύξεις από ανθρώπους που θέλουν πολύ να είναι εκεί.

Ο Ηλίας Ψινάκης ρίχνει τότε την πρώτη «βόμβα» λέγοντας ότι θα ήθελε να πάρει συνέντευξη από τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γούιλσον. Ποιος άλλος θα ήθελε πολύ να έρθει; Μα φυσικά ο πρόεδρος της Ρωσίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν! «Τον ήθελα πολύ, αλήθεια είναι», δηλώνει ο ίδιος.

Να βλέπαμε τον Πούτιν να δίνει συνέντευξη στον Ψινάκη και την Πάνια και τι στον κόσμο…

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Τέλος από την Σκορδά αυτός ο δημοσιογράφος – Το παρασκήνιο

Ελληνική Showbiz – Gossip: Ο Μπόμπαινας, οι απορίες για τη Βαλαβάνη και η μαρμελάδα της Σακίρα

Απίθανος Τεντόγλου – Cool και με φούτερ παίρνει το βραβείο