Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που πρωταγωνιστεί στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του MEGA, το «Μαύρο Ρόδο», σε συνέντευξη του έδωσε το… δικό του spoiler για την συνέχεια της σειράς.

Η ιστορία της γνωριμίας του γοητευτικού νεαρού Πέτρου και της δόκιμης μοναχής Ελισάβετ έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, κάνοντας δυναμική εμφάνιση στην τηλεθέαση.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη Ηγουμένη και Θέμης χωρίζουν τον Πέτρο από την Ελισάβετ, ενώ αυτή τη φορά στο επίκεντρο έρχεται ο Λευτέρης.

Ο κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός, που υποδύεται τον Λευτέρη Βελιώτη, μίλησε στο «Secret» μεταξύ άλλων για την άψοη συνεργασία του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς. «Δεν μπορώ να διανοηθώ δουλειά χωρίς ωραίο κλίμα. Βασικό πολύ για μένα.

Χαίρομαι που έχουμε νέα και ταλαντούχα παιδιά και έχουν αντίληψη λες και είναι χρόνια στον χώρο. Υπάρχει μια δυσκολία, καθώς οι μοναχές έχουν μια συγκεκριμένη γλώσσα. Τα παίδεψε λίγο αυτό τα κορίτσια».

Παράλληλα, όσον αφορά το μέλλον της τηλεοπτικής του κόρης, Ελισάβετ, αποκαλύπτει ότι «ο πατέρας θα διαπιστώσει πως υπάρχει και κάτι άλλο στη ζωή της, που δεν το γνωρίζει και ψάχνει να βρει τι ακριβώς συνέβη όταν ήταν μικρή. Δεν ήξερε για την απόπειρα βιασμού».

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Αναλαμβάνει θέση στο Attica και το κάνει ΣΥΡΙΖΑ TV – Αυτός είναι

«Ο Χάαλαντ θα γίνει ο πρώτος παίκτης του ενός δισεκατομμυρίου»

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Ο Άρης σε ακατάλληλες σκηνές με την Όλγα