Ο Οκτώβριος βαδίζει προς το τέλος του και έτσι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του ανανεωμένου Attica, το οποίο απ’ ότι φαίνεται θα παίζει φουλ ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διευθυντής του καναλιού Χρήστος Μαχαίρας συνεχίζει τις μεταγραφές δημοσιογράφων, αρκετοί από τους οποίους δεν κρύβουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

Στο δυναμικό του σταθμού σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως θα ενταχθεί ο Ιάσων Σχινάς – Παπαδόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε συνεργασία με το Kontra Channel, που έληξε προ ημερών.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος στο παρελθόν βρισκόταν στη θέση του γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και θεωρείται της απολύτου εμπιστοσύνης της Κουμουνδούρου και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, το 2021 είχε υποβάλει εκ μέρους του Kontra ερώτηση προς εκείνον στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ.

Ο ίδιος έρχεται να προστεθεί στις μεταγραφές των πολύ εμπειρότερων Γιώργου Χουδαλάκη και Βούλας Κεχαγιά, η οποία έχει και καθημερινή εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο».

Οι δυο τους θα κάνουν πιθανότατα εκπομπή, ενδεχομένως με κάποιο ακόμα πρόσωπο.

Attica: Πότε αναμένεται η πρεμιέρα

Σε ό,τι αφορά λοιπόν το χρονοδιάγραμμα αναφορικά με την πρεμιέρα, αυτή έχει προσδιοριστεί για τις 7 Νοεμβρίου.

Γιάννης Σαραντάκος και Στράτος Μπαλής, σε συνεννόηση με το επιτελείο των Μπάκου και Καϋμενάκη, προχωρούν τις διαδικασίες για τη στελέχωση του δημοσιογραφικού και τεχνικού δυναμικού, ενώ σύντομα αναμένεται να αρχίσουν και οι πρόβες για τις εκπομπές και το κεντρικό δελτίο.

Όλες οι ειδήσεις

Δείτε ταινίες στα σινεμά όλης της χώρας μόνο με 2 ευρώ – Πότε ισχύει η προσφορά

Παναθηναϊκός: Ο go-to guy που έλειπε και πολλά ακόμα

ΣτΟργή: Άνθρωπος της νύχτας εισβάλλει στο γραφείο της Γιατρού