Η σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο κατάφερε φέτος να κάνει τη διαφορά στην ελληνική μυθοπλασία και τηλεόραση αφού καταπιάστηκε με ένα θέμα που είχαμε να δούμε αρκετά χρόνια στις οθόνες μας.

Ο έρωτας της δόκιμης, προς το παρόν, μοναχής Ελισάβετ και του ατίθασου Πέτρου, έχει καταφέρει να κλέψεις τις καρδιές του κοινού και μαζί να χαρίσει από τις πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Το σίριαλ που στηρίζεται στο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, έχει καταφέρει να μας συνεπάρει αφού τόσο ο παράνομος έρωτας των δύο νέων, όσο και οι πρωταγωνιστές που πραγματικά είναι συγκλονιστικοί στις ερμηνείες τους, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Το κανάλι όμως φαίνεται να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένο με το μέλλον της σειράς που προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον προγραμματισμό, η σειρά φαίνεται να ρίχνει τίτλους τέλους τον Ιούνιο του 2023 αφού όσο κι αν το τραβήξουν, η ιστορία φαίνεται ότι θα χάσει το ενδιαφέρον της.

Έτσι, και μη θέλοντας να… κάψουν το σενάριο, θα φροντίσουν να δώσουν μία λήξη στη δραματική σειρά. Αυτά βέβαια, τα λέμε τώρα και διατηρώντας πάντα επιφυλάξεις αφού τόσο τα νούμερα όσο και ο προγραμματισμός των καναλιών, ανατρέπεται!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Φωτεινή αμείλικτη ζητά απαντήσεις

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ροντινέι, Μαντσίνι και 2 ακόμα – Οι εσωτερικές λύσεις του Μίτσελ

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον Γεράσιμου – Μαργαρίτας