Θύμα διάρρηξης έπεσε ο αγαπημένος κριτής του Masterchef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA.

Η δημοσιογράφος είπε πως ο σεφ όπως και η γυναίκα του ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου, δεν ήταν ευτυχώς μέσα στη μονοκατοικία από την οποία άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα και ρολόγια.

Μάλιστα, σήμερα (23/2) ήταν προγραμματισμένη να γίνει και η κοπή της πίτας του διαγωνισμού μαγειρικής αλλά και γύρισμα το οποίο αρχικά είπαν ότι θα καθυστερήσουν. Τελικά, δεν έγινε ούτε γύρισμα αλλά ούτε και η κοπή της πίτας που αναβλήθηκε για κάποια άλλη στιγμή.

Οι διαρρήκτες απέσπασαν 35.000 ευρώ μετρητά και ένα ρολόι Rolex, αξίας 15.000 ευρώ.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου ζουν σε μονοκατοικία στην Παλήνη μαζί με τον γιο τους ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2022.

Πριν λίγες μέρες και κατά τη διαδικασία επιλογής των πρώτων υλών από την αποθήκη του διαγωνισμού μαγειρικής, ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν παρέλειψε να κάνει τα γνωστά πειράγματα στους διαγωνιζόμενους, μία εκ των οποίων ήταν και η Γεωργία.

«Γεωργία, εγώ θα το πω το παράπονό μου. Έχεις ομορφύνει, έκοψες και το μαλλάκι σου κοντό καρέ και τα λοιπά και δεν μας δίνεις πλέον σημασία», της είπε αρχικά ο σεφ και κριτής του παιχνιδιού.

«Δεν σας δίνω σημασία, σεφ; Τα καλύτερα πιάτα σας φέρνω κάθε μέρα», απάντησε εκείνη.

Λ.Κ.: «Δεν λέω αυτό. Εννοώ σε προσωπικό επίπεδο… δεν μας δίνεις σημασία, μας σνομπάρεις».

Γεωργία: «Μόλις μας δοθεί η ευκαιρία, θα κάνουμε κι άλλα. Εγώ είμαι έτοιμη για όλα».

Λ.Κ.: «Ήρεμα, παιδί μου».

Γεωργία: «Εγώ χαίρομαι όταν μου μιλάει ο κύριος Κουτσόπουλος… ε ντρέπομαι κιόλας αλλά δεν με πειράζει. Είναι παντρεμένος ο άνθρωπος. Αν δεν ήταν παντρεμένος, θα έβγαινα».

 

Masterchef: Θύμα διάρρηξης ο αγαπημένος σεφ