Το Masterchef, ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star είναι σχεδόν έτοιμος να βγει στον τηλεοπτικό αέρα για μία ακόμα χρονιά! Μάλιστα, μόλις πριν λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας το εξαιρετικό και με πολύ χιούμορ τρέιλερ που ουσιαστικά δεν ασχολήθηκε με τον διαγωνισμό αλλά με τους κριτές… μπαμπάδες που καλούνται να  τα βγάλουν πέρα με τις νέες και δύσκολες υποχρεώσεις τους!

Ωστόσο, σήμερα (21/12) ο ένας εκ των κριτών, ο Πάνος Ιωαννίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του σταθμού, Breakfast@Star, έδωσε ένα spoiler για τον διαγωνισμό που μάλλον θα… χαροποιήσει τους μελλοντικούς παίκτες!

Όπως είπε, η βασική διαφορά είναι ότι φέτος δεν υπάρχουν επιστροφές, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα, γιατί όντως μπορεί να είναι η τελευταία τους μέρα.

Επίσης ο σεφ κριτής δήλωσε ότι «Σε κάθε δοκιμασία δίνουμε και κάποια χρήματα σε αυτούς που κερδίζουν. Θα είμαστε το ίδιο αυστηροί με τις προηγούμενες χρονιές. Όταν μιλάμε για φαγητό, ότι λέμε το εννοούμε. Πιστεύουμε ότι θα είναι το καλύτερο MasterChef των τελευταίων ετών».

Από την  άλλη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε: «Έχουμε πάρα πολύ δυνατές περιπτώσεις. Θα έχει πάρα πολλές εκπλήξεις φέτος, είναι εντελώς διαφορετικό.

Όλη αυτή η δομή που προϋπήρχε με τις δοκιμασίες κλπ, το πώς θα είναι και τι θα συμβαίνει σε κάθε δοκιμασία αλλάζει άρδην».

Κληθείς να σχολιάσει το τρέιλερ, ο Σωτήρης Κοντιζάς τόνισε: «Κάθε χρόνο η ομάδα ξεπερνάει τον εαυτό της με το τρέιλερ. Το φετινό τρέιλερ είναι βγαλμένο από τη ζωή».

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Η Χαρούλα Αλεξίου αποκαλύπτεται στον δεύτερο κύκλο!

«Τελειώνει» κι άλλος ξένος από τον Ολυμπιακό – Πού θα πάει

MEGA: Τέλος αυτή η εκπομπή-Δεν ήρθαν τα αναμενόμενα νούμερα