Δυστυχώς η συγκεκριμένη εκπομπή του MEGA, δεν κατάφερε να κάνει αυτό που ακριβώς ανέφερε ο τίτλος της. Έτσι, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αφού δεν κατάφερε να… ριζώσει με τις Ρίζες του, θα μας αποχαιρετήσει από το κανάλι.

Μπορεί οι υπεύθυνοι προγραμματισμού να δοκίμασαν διάφορα… τεχνάσματα μήπως τελικά κάπου φύτρωνε το συγκεκριμένο consept, όμως ούτε η μεσημεριανή ζώνη του σαββατοκύριακου αλλά ούτε και η late night κατάφεραν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το τέλος της συνεργασίας ανακοίνωσε ο ίδιος ο Θανάσης Ευθυμιάδης πριν μερικές μέρες μέσα από τη σελίδα του στο Instagram.

«Οι σχέσεις μου… Από τη στιγμή πού με τη θέλησή μου, δέχομαι την ευθύνη μιας σχέσης (προσωπικής, συνεργασίας, φιλίας κλπ), κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να τη σεβαστώ και να την τιμήσω. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δίνω όλη μου την ενέργεια. Είναι η προτεραιότητά μου. Είναι μέσα στην καθημερινή μου προσευχή. Στο πανεπιστήμιο της ζωής, έμαθα ότι σκοπός μου είναι, όταν ολοκληρώνεται ένας κύκλος μιας σχέσης, εγώ να προχωράω άφοβα και με εμπιστοσύνη παραπέρα… λίγο πιο σοφός, λίγο πιο ώριμος, λίγο πιο απλός. Αφήνω τον πόνο συντροφιά μου μόνο για το διάστημα που χρειάζομαι, ώστε να μετουσιωθεί σε μάθημα ζωής. Μετά ξεφορτώνομαι και τον πόνο και συνεχίζω το άγνωστο μονοπάτι μου, με τα μάτια της ψυχής μου ανοιχτά ώστε να αναγνωρίσω τα σημάδια, που θα με οδηγήσουν σε καινούργιους κύκλους ζωής. Μου δίνει μεγάλη δύναμη το γεγονός ότι για όλο το διάστημα της σχέσης (προσωπικής, συνεργασίας, φιλίας κλπ), εγώ είχα δώσει τον καλύτερό μου εαυτό, χωρίς να σκέφτομαι αρνητικά σενάρια. Γιατί για μένα δεν υπάρχουν αρνητικά σενάρια. Υπάρχουν δύσκολα σενάρια, υπάρχουν πολύ δύσκολα σενάρια, αλλά όχι αρνητικά. “Όλα γίνονται για κάποιο Καλό σκοπό”, στο τέλος πάντα σε αυτό καταλήγω. **Τα 12 επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ Ρίζες μπορείτε να τα δείτε στο web tv του mega, όποια ώρα σας βολεύει. Είναι οι 12 Άθλοι μου και ελπίζω να αποδειχθούν χρήσιμοι. Ευγνώμων για όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν να υλοποιηθεί αυτό το όνειρο».

Δείτε το Post για την εκπομπή

Όλες οι ειδήσεις

Masterchef 2023: Τέλος οι κριτές-Ήρθε η σειρά των… μπαμπάδων!

Μιλγουόκι Μπακς: Ταρακούνησε και τη Νέα Ορλεάνη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Απίστευτη 40άρα!

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία αφήνει τον Κουράκο στα «κρύα του λουτρού»- Ο Ισίδωρος εκτός εαυτού!