Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του MasterChef 2022, του διαγωνισμού μαγειρικής του Star. Θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν η…ήρεμη δύναμη του διαγωνισμού μαγειρικής που θα μπορούσε άνετα να φτάσει και στον μεγάλο τελικό.

 

Ωστόσο, ο Τζόναθαν αποχώρησε από το παιχνίδι, αφού ο Γιάννος επέλεξε να δώσει την κάρτα ασυλίας στην Ελισάβετ και έτσι τη θέση της πήρε εκείνος.

«Αποφάσισα να δώσω την κάρτα (σ.σ στην Ελισάβετ) για να καταλάβει η Βασιλική τι έχει κάνει. Όταν λες ότι είσαι φίλος με κάποιον, δε θα σε ψηφίσω, με έχεις σώσει δυο φορές, δεν τον μαχαιρώνεις… Ήταν αναπόφευκτο να δώσω την κάρτα στην Ελισάβετ για να καταλάβει η Βασιλική τι έχει κάνει», είπε ο Γιάννος.

Μετά την αποχώρησή του ο Τζόναθαν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» και μίλησε για όλα όσα βίωσε μέσα στο παιχνίδι.

 

«Ήμουν παράπλευρη απώλεια. Έμεινα έξω από τις ίντριγκες. Η Βασιλική είχε πει στην Ελισάβετ πως δεν είναι έτοιμη για τον διαγωνισμό. Υπήρχαν κλίκες στην κόκκινη ομάδα. Ήταν ο Μάριος, ο Ιταλός, ο Γιάννος και ο Παναγιώτης… αυτοί ήταν η «πύλη». Από ότι κατάλαβα είχαν πει ότι δε θα ψήφιζαν ο ένας τον άλλον».

Στη συνέχεια, σχολίασε και μια δήλωση που είχε κάνει για εκείνον στο παρελθόν ο Μάριος λέγοντάς του ότι δεν είναι μάγειρας.

«Αυτά τα ακούω βερεσέ. Μάγειρας είμαι σίγουρα. Ήταν δύσκολη η περίοδος για τον Μάριο όταν έφυγε ο Γρηγόρης. Το σχόλιο του Μάριου ήταν προσβλητικό».
Κλείνοντας, ο Τζόναθαν δήλωσε πως ήθελε να παραμείνει για λίγο ακόμα στο MasterChef 2022, ενώ προέβλεψε πως μεγάλος νικητής θα είναι ο Γιάννος εξηγώντας πως αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος του πρώην συμπαίκτη του.