Επέστρεψε στα χέρια του Γιάννου η κάρτα ασυλίας, καθώς ο μάγειρας βρήκε τα περισσότερα υλικά στο Τεστ Γευσιγνωσίας του MasterChef.

Ο Γιάννος είχε 13 σωστές απαντήσεις και επικράτησε της Ελισάβετ που είχε 10. Έτσι έχει ξανά στα χέρια του την πολυπόθητη κάρτα αλλά και τα σημαντικά πλεονεκτήματα της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας.
Tην κάρτα όμως, όπως φαίνεται, δε θα την κρατήσει για τον εαυτό του!

«Μου ράγισες την καρδιά αλλά θα σου δώσω την κάρτα ασυλίας» λέει ο Γιάννος στην κάμερα του διαγωνισμού και εμείς αναρωτιόμαστε σε ποιον παίκτη αναφέρεται.
Καλλιόπη, Μάριος, Νίκος Π. και Βασίλης ήταν οι τέσσερις που δεν τα πήγαν καλά στο Τεστ Δημιουργικότητας του MasterChef 2022 κι έτσι βρέθηκαν στον τάκο.

Λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης με άρωμα… Ιταλίας, ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε τον Γιάννο αν θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας που μόλις είχε κερδίσει για να «σώσει» κάποιον από τους συμπαίκτες του. Ο σεφ και κριτής ξεκαθάρισε ότι δε θα υπάρξει αντικατάσταση του υποψήφιου που θα σωθεί, έτσι για αποχώρηση θα μαγείρευαν τρεις αντί για τέσσερις διαγωνιζόμενους.

 

Ο Γιάννος πήρε τον Μάριο στον εξώστη στο διαγωνισμό Μαγειρικής του Star

«Θα κάνω χρήση της κάρτας… Δύσκολη η επιλογή, έχω δύο άτομα που θέλω να σώσω, αλλά μπορώ να σώσω μόνο ένα. Θα είναι ο Μάριος σήμερα», είπε ο Γιάννος με τον Μάριο να γυρίζει «ασφαλής» στον εξώστη.

«Δεν την ήθελα την κάρτα, ιταλική εβδομάδα είναι, αν είναι να φύγω να φύγω δίκαια, να μαγειρέψω», σχολίασε ο Νίκος Π. για την απόφαση του Γιάννου, λέγοντας ότι χάρηκε που είναι ασφαλής ο φίλος του ο Μάριος.

Ο Μάριος ευχαρίστησε πολύ τον φίλο του τον Γιάννο που τον «έσωσε»

«Τον ευχαριστώ πάρα πολύ που χρησιμοποίησε την κάρτα και με έσωσε και μου έδωσε τη θέση να πάω στους 11 και να πολεμήσω, να πάω παρακάτω. Τον σέβομαι από την αρχή μέχρι σήμερα, κάνουμε πολύ παρέα. Είμαστε πολύ κοντά τα παιδιά μεταξύ μας. Οφείλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ», δήλωσε ο Μάριος.

MasterChef: Ποιος πήρε την κάρτα;