Χαμός έγινε στο χτεσινό επεισόδιο του MasterChef με την οικειοθελή αποχώρηση της Φανής!

Η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που έχασε στην Ομαδική Δοκιμασία του διαγωνισμού μαγειρικής του Star και δύο παίκτες έπρεπε να παλέψουν για την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef. Αυτοί που βρέθηκαν στη θέση αυτή είναι ο Νικήτας και η Φανή. Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, έχοντας στην κατοχή της την κάρτα μόνιμης ασυλίας και η Ελπίδα Μορφούλη, έχοντας κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας του MasterChef, είναι ασφαλείς από τη διαδικασία ψηφοφορίας, αφού δεν μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

MasterChef: Η Καλλιόπη έσωσε τον Νικήτα

Όταν η Καλλιόπη, ως αρχηγός αλλά και ως κάτοχος της μόνιμης κάρτας ασυλίας, ρωτήθηκε από τους κριτές για το αν θα κάνει χρήση της κάρτας της ασυλίας, εκείνη απάντησε θετικά. Όσο για τον παίκτη που θέλησε να σώσει είναι ο Νικήτας και στη θέση του κατέβασε τον Νίκο.

Έχασε ο Νίκος έφυγε η Φανή!

Μετά το τέλος της διαδικασίας και αφού ο Νίκος είχε την πιο αδύνατη προσπάθεια, η Φανή έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε στους κριτές ότι θέλει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος υγείας.

Ωστόσο, η φίλη της Καλλιόπη δεν παραδέχτηκε στην κάμερα ότι το γνώριζε, ενώ η Φανή την «άδειασε» λέγοντας ότι το είχε πει στην Καλλιόπη και στον Νικήτα.

«Με τη Φανή μένουμε μαζί αλλά δεν ήξερα ότι έχει σκοπό να αποχωρήσει τόσο σύντομα και με αυτόν τον τρόπο, δεν μας είχε ανακοινώσει κάτι. Αλλά εντάξει τώρα μέσα του τι κρύβει ο καθένας… Και για μένα πάνω από όλα είναι η οικογένεια, ανεξάρτητα από του πού βρισκόμαστε» είπε η Καλλιόπη.

«Κοίτα ψέματα δε θα πω…Ο Νικήτας και η Καλλιόπη το ξέρανε. Είναι δυο πολύ δικοί μου ΄άνθρωποι και αν με κάποιους ήθελα να το μοιραστώ ήταν εκείνοι», είπε η Φανή.