Στο επεισόδιο του Masterchef που προβλήθηκε από το Star χτες (18/2) η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Μάλιστα ακόμα και ο σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε το γεγονός.

Ο Λεωνίδα Κουτσόπουλoς έκανε λόγο για την πιο έντονη αποχώρηση, σε τόσο πρώιμο στάδιο, που έχει βιώσει ποτέ.

Συγκεκριμένα η δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης της σεζόν στο Master Chef ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18/2) με τον Χριστόφορο Κατσιάνα να μην πείθει με το πιάτο του τους κριτές και να αποχωρεί από το ριάλιτι μαγειρικής.

«Πρέπει να είναι η πιο έντονη δεύτερη αποχώρηση που έχουμε βιώσει σε όλα τα “MasterChef”», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η κόκκινη ομάδα έχασε στην ομαδική ασυλία. Έτσι χρειάστηκε να υποδείξει υποψήφιους. Αυτοί ήταν τελικά ο Χριστόφορος και ο Βασίλη; από την ανοιχτή ψηφοφορία. Ο Γρηγόρης από την άλλη, υπέδειξε μόνος του τον εαυτό του καθώς ήταν αρχηγός. Οι τρεις παίκτες διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής και ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο. Η δημιουργία ήταν από την καλεσμένη pastry chef, Εβίτα Παπαχαραλάμπους.

Αφότου έγινε η αναγνώριση των πιάτων του Βασίλη, του Γρηγόρη και του Χριστόφορου, οι κριτές ανακοίνωσαν τις βαθμολογίες.

Πρώτος στον εξώστη ανέβηκε ο Βασίλης Βαλέχας συγκεντρώνοντας 28 πόντους. Το γλυκό του Χριστόφορου Κατσιάνα δεν έπεισε, με την κριτική επιτροπή να του δίνει συνολικά 22 βαθμούς. Οι 27 πόντοι του Γρηγόρη Γιαννόπουλου τον οδήγησαν ασφαλή στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Οι συμπαίκτες του στεναχωρήθηκαν ενώ οι περισσότεροι δήλωσαν ότι δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. «Ευχαριστώ πολύ όλους και τα παιδιά και την παραγωγή που την πήγα λίγο τρένο. Η ζωή συνεχίζεται». Αυτό  ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χριστόφορος Κατσιάνας.