Το MasterChef ανεβάζει ρυθμό και απόψε θα ανεβάσει και παλμούς. Μάρτυρας αυτού είναι το trailer με τα λόγια του Κουτσόπουλου. Αποχώρηση απόψε και δύσκολες στιγμές.

Πρώτος προς αποχώρηση είναι ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας. Η ήττα έφερε γκρίνιες. Η κόκκινη ομάδα έχει πολλούς και δυνατούς μάγειρες με έντονους χαρακτήρες. Με το πέρας της βαθμολογίας άνοιξαν τα στόματα και πολλά παράπονα ακούστηκαν για την συμπεριφορά κάποιων. Πρώτος σε αρνητικά σχόλια είναι ο Βασίλης Βαλέχας, ειδικά για τον τρόπο που μιλά στους συμπαίκτες του.

Σήμερα (18/2) η ομάδα θα ψηφίσει για τους δύο παίκτες που θα διαγωνιστούν με τον Γρηγόρη. Η παραμονή στο σπίτι θα είναι δύσκολη υπόθεση. Το πιάτο αντιγραφής, από την Εβίτα Παπαχαραλάμπους, θα είναι γλυκό. Ο Γρηγόρης δεν το έχει με τα γλυκά, ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Με τον Γρηγόρη θα διαγωνιστούν ακόμα δύο άτομα. Θα βγουν από την ψηφοφορία και σαν ψευδοπροφήτης κι όχι σαν την Γεωργία, βλέπω δεύτερος να είναι ο Βασίλης. Για τρίτο υποψήφιο δεν έχω κάτι, η μπάλα της μάγισσας είναι θολή.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι απόψε θα αποχωρήσει άνδρας από το MasterChef.

Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο (η κόντρα των αρχηγών)
Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου