Ο πρώην παίκτης του MasterChef δεν κατάφερε να γυρίσει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του φετινού διαγωνισμού μαγείρεψε με τον Στέφανο Σαμανή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κανένας από τους δύο να κερδίσει μία θέση στο σπίτι.

Οι ποδιές του Στέφανου και του Γρηγόρη έμειναν στα χέρια των τριών κριτών του MasterChef 2022, αφού το αποτέλεσμα των πιάτων και των δύο παικτών δεν τους ικανοποίησαν.

Οι συμπαίκτες του Γρηγόρη «πάγωσαν» σε αυτό το άκουσμα μιας και ήθελαν να τον δουν και πάλι στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Λίγο πριν την αποχώρησή του, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος έκανε κάποιες αινιγματικές δηλώσεις που συζητήθηκαν έντονα από το Twitter.

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Έχω τους φίλους μου. Είμαι ικανοποιημένος με την πορεία μου στον διαγωνισμό. Όλα τα άλλα που έγιναν και δεν κατάλαβα πώς έγιναν κάποια πράγματα συγκεκρίμενα όχι απλά θα τα άλλαζα, αν το ήξερα, δε θα τα έκανα ποτέ. Κάποιο συγκεκριμένο πράγμα που με έχει πειράξει βαθιά. Δεν είναι η ώρα να το πω. Θα το πω όταν πρέπει», είπε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Το πρωί της Δευτέρας (04/04), ο Γρηγόρης κάθισε στον καναπέ του «Breakfast@star» και μίλησε για τη διαδικασία των επιστροφών, ενώ προκάλεσε μεγάλη έκπληξη όταν δήλωσε πως δεν ήθελε να μπει και πάλι στο σπίτι του MasterChef.

«Δεν ήθελα να μπω ξανά στο σπίτι. Ήθελα να βοηθήσω τον Στέφανο. Η αλήθεια είναι ότι στεναχώρησα πολύ κόσμο που δεν μπήκα πάλι. Δεν σκέφτηκα ότι θα έμπαινα ξανά στον διαγωνισμό. Δεν ήθελα να κοροϊδέψω τους κριτές, αλλά ούτε και τα παιδιά. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που το σεβάστηκαν».