Ο Γρηγόρης και ο Στέφανος έκαναν μια ύστατη προσπάθεια για την τελική 16αδα του MasterChef 2022 στο Star προκειμένου το όνομά τους να είναι ανάμεσα σε εκείνα που θα την συμπληρώσουν.

Για να το πετύχουν και το ταξίδι τους στον διαγωνισμό να μην ολοκληρωθεί πρόωρα, θα πρέπει να προσπεράσουν δύο εμπόδια. Το πρώτο απαιτούσε από τους παίκτες να φτιάξουν 20 τέλεια τηγανητά αυγά.

Μετά από αρκετό τρέξιμο και πολλά σπασμένα αυγά, νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Γρηγόρης, ο οποίος θα έχει ένα σπουδαίο πλεονέκτημα στη μαγειρική μονομαχία που ακολουθεί.

Masterchef: Η τελική δοκιμασία

Μια τελευταία ευκαιρία να μπουν στο MasterChef 2022 είχαν ο Γρηγόρης και ο Στέφανος, την οποία, όπως φάνηκε, δεν εκμεταλλεύτηκαν.

Ο Γρηγόρης ως νικητής της πρώτης δοκιμασίας, επέλεξε το βασικό υλικό με το οποίο μαγείρεψαν, δηλαδή τις καραβίδες.

Οι προσπάθειές τους όμως δεν ικανοποίησαν τους κριτές, οι οποίοι αποφάσισαν να μη δώσουν σε κανέναν τους ποδιά.

Στο άκουσμα αυτής της εξέλιξης άπαντες σοκαρίστηκαν και πιο πολύ οι κολλητοί του Γρηγόρη που δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.
Ο Πάνος απέδωσε τη στάση του Γρηγόρη στα σχόλια του κόσμου, όταν βγήκε από το παιχνίδι, μερικά από τα οποία ήταν αρνητικά και τον επηρέασαν ψυχολογικά.

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Έχω τους φίλους μου. Είμαι ικανοποιημένος με την πορεία μου στον διαγωνισμό. Όλα τα άλλα που έγιναν και δεν κατάλαβα πώς έγιναν κάποια πράγματα συγκεκριμένα όχι απλά θα τα άλλαζα, αν το ήξερα, δε θα τα έκανα ποτέ. Κάποιο συγκεκριμένο πράγμα που με έχει πειράξει βαθιά. Δεν είναι η ώρα να το πω. Θα το πω όταν πρέπει», ήταν οι αινιγματικές δηλώσεις του Γρηγόρη Γιαννόπουλου στις κάμερες λίγο πριν την αποχώρησή του.

Η τελική 15αδα του MasterChef 2022

Ο Γρηγόρης και ο Στέφανος απέτυχαν να ξαναμπούν στον διαγωνισμό κι έτσι η τελική 15αδα διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Από εδώ και πέρα η πόρτα του MasterChef 2022 θα κλείνει οριστικά για όποιον αποχωρεί.