Την παραμονή τους στο MasterChef 2022, μετά τη χαμηλή τους βαθμολογία στο Τεστ Δημιουργικότητας, διεκδίκησαν στο επεισόδιο της Τρίτης η Καλλιόπη, ο Γρηγόρης κι ο Πάνος.

Με guest chef τον Άγγελο Μπακόπουλο, η νέα δοκιμασία αποχώρησης του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, έφερε στον τάκο τους τρεις παίκτες, με τον Πάνο να συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη βαθμολογία και να επιστρέφει ασφαλής στο σπίτι.

Έτσι, η αποχώρηση «παίχτηκε» ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Γρηγόρη. Με 6 στα 10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Άγγελο Μπακόπουλο κι ένα 7 στα 10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, 25 βαθμούς στο σύνολο, ο πολυσυζητημένος Γρηγόρης αποχώρησε από το MasterChef.

Ιδιαίτερα στεναχωρημένη με την τροπή των πραγμάτων ήταν η Καλλιόπη, αφού η ομάδα της έχασε τον αρχηγό της.

Φορτισμένο ήταν το κλίμα κατά την αποχώρηση του Γρηγόρη Γιαννόπουλου, με τους κριτές να τον ρωτάνε τι θα του λείψει από τον διαγωνισμό. Ο Πάνος Ιωαννίδης τόνισε τις αρχηγικές ικανότητες του επίδοξου σεφ. «Πιστεύω ότι ήμουν καλός φίλος με τα παιδιά, όχι καλός αρχηγός. Δεν υπήρξε ποτέ καμία παρεξήγηση», σχολίασε ο Γρηγόρης.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος έκανε τις δικές του προβλέψεις για τον μεγάλο νικητή του MasterChef

Κλείνοντας, έκανε τη δική του πρόβλεψη λέγοντας ότι ο Παναγιώτης, ο Μάριος, ο Γιάννος κι ο Νικήτας θα διεκδικήσουν τον μεγάλο τίτλο του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής, τονίζοντας με χιούμορ ότι τον ίδιο τον… έφαγε η πολίτικη κουζίνα!

 

MasterChef 2022: Δεν έγινε χρήση της κάρτας ασυλίας

Όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (21/3), νικητής του Mystery Box αναδείχθηκε ο Νικήτας, ενώ και στο Τεστ Δημιουργικότητας που ακολούθησε, τα πιο αδύναμα πιάτα είχαν η Καλλιόπη, ο Παναγιώτης και ο Γρηγόρης.

Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζουμε πως ο Γιάννος είναι ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας, αλλά όταν ρωτήθηκε απόψε αν επιθυμεί να τη χαρίσει σε κάποιον υποψήφιο προς αποχώρηση, και να τον «σώζει», ο μάγειρας απάντησε αρνητικά.

Ο Γιάννος δήλωσε πως δε θα κάνει χρήση της κάρτας, άρα για την παραμονή τους στο MasterChef 2022 μαγειρεύουν οι: Καλλιόπη, Παναγιώτης και Γρηγόρης.