Το Masterchef επιστρέφει την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και μαζί του επιστρέφει και η αναζήτηση του καλύτερου τηλεοπτικού μάγειρα για το 2024!

Το μαγειρικό ριάλιτι του Star θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 μαζί με τους αγαπημένους σεφ, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που μαζί μας αναζητούν μάγειρες τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες, μαγειρική ενέργεια, ακραίες γαστρονομικές προσεγγίσεις, που θα παρουσιάσουν πιάτα με φαντασία, έμπνευση, ποιότητα, νοστιμιά.

Στο νέο μαγειρικό διαγωνισμό έρχονται πολλές αλλαγές σε όλα τα στάδια αφού οι ανατροπές ξεκινούν από τις auditions όπου η προετοιμασία του πιάτου θα γίνεται ατομικά, αλλά οι παίκτες θα εμφανίζονται μπροστά στους κριτές σε δυάδες και θα μονομαχούν.

Με λίγα λόγια από την αρχή κιόλας του παιχνιδιού έρχονται οι μεγάλες μονομαχίες, στις οποίες ένας παίκτης θα παίρνει ποδιά για την επόμενη φάση και θα περνάει απευθείας στο σπίτι του ριάλιτι και ο δεύτερος παίκτης θα αποχωρεί. Η διαδικασία των μονομαχιών, όμως, θα αφορά γενικά το φετινό διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο μεγάλος νικητής, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και θα αντεπεξέλθει στις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες, εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο πρώτου Masterchef θα κερδίσει 70.000 ευρώ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000 ευρώ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα.

Για πρώτη φορά θα υπάρξει έπαθλο και για τον φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000 ευρώ.

Ειδικά έπαθλα θα απονέμονται και κατά τη εξέλιξη του διαγωνισμού. Mystery Box, Τεστ Δημιουργικότητας, αλλά και τα… καθιερωμένα Awards, θα μοιράσουν φέτος, περισσότερα από 30.000 ευρώ στους νικητές.

Masterchef 2024: Έτοιμοι για πρεμιέρα!

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές!

Rally Dakar 2024: Συγκλονιστικός ο Al Attiyah τερματίζει με τρεις ρόδες και κατεστραμμένο πλαίσιο

Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Δαλάκα: Υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Ατζούν-Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει