Μαρία Μπακοδήμου: Αυτοί «μπουκάρουν» στην εκπομπή της ως συμπαρουσιαστές- Ο Γιώργος Μαυρίδης αλλά και η Νάνσυ Παραδεισάνου φαίνεται να είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πουν «Γεια σου» στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Τα δύο πρόσωπα είναι πολύ κοντά στο να βρεθούν σε μόνιμη θέση στην εκπομπή.

Επιπλέον η πρωινή εκπομπή του MEGA, το απόγευμα της Τρίτης έγινε το δοκιμαστικό των συντελεστών της εκπομπής μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Όπως έγινε γνωστό, το δοκιμαστικό κράτησε περίπου 30 με 40 λεπτά. Ο σταθμός του Φαλήρου μοιάζει να θέλει πολύ μια συνεργασία με τον Γιώργο Μαυρίδη και αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν θα ακολουθήσει δεύτερο δοκιμαστικό στις 27 Δεκεμβρίου με τη Νάνσυ Παραδεισανού.

Μαρία Μπακοδήμου: Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA για την εκπομπή

Εφόσον όλα εξελιχθούν κατά το αναμενόμενο, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νάνσυ Παραδεισανού θα βρίσκονται στο πλευρό της παρουσιάστριας από τις 7 Ιανουαρίου.

Όπως έγινε γνωστό, η εκπομπή, θα αλλάξει ώρα μετάδοσης και μετακινείται στη ζώνη 12:00 – 14:00. Το περιεχόμενο θα είναι κυρίως gossip – lifestyle.

Η Μαριλού Ρεπαπή δεν θα είναι στο «Γεια σου» τη νέα χρονιά, αφού ανακοίνωσε στον σταθμό ότι δεν θα της ταίριαζε να συνεχίσει με τα νέα δεδομένα στο περιεχόμενο -η αρχική συμφωνία ήταν για μια εναλλακτική εκπομπή. Έτσι, πήραν από κοινού την απόφαση να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ1: Με αυτά τα πρόσωπα θα υποδεχθεί το 2023

Σενάριο για αποχώρηση-έκπληξη στον ΠΑΟΚ!

Τρία Μίλια: Νεκρός ο Μάρκος-Αυτός τον σκοτώνει!