Η πανέμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε σε κυριακάτικο περιοδικό για την εμπειρία της και τα γυρίσματα της καταπληκτικής σειράς που φαίνεται ότι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού αυτόν το χειμώνα!

Η Κλέλια ανέφερε ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια του οποίου δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα λόγω της συγκίνησης που επικρατούσε στη σειρά του MEGA ενώ σε ένα άλλο περιστατικό δεν μπορούσαν να τελειώσουν τη σκηνή από τα γέλια!

Όπως αναφέρει η ίδια, αναμφισβήτητα η πιο έντονη σκηνή για εκείνη ήταν η σκηνή του μουσικού φεστιβάλ με τις μπάντες και τη φωνή της Χάρις να αντηχεί στα μεγάφωνα του νησιού. Η νεαρή  πρωταγωνίστρια τόνισε ότι την συγκίνησε τόσο που δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν το γύρισμα. Το τοπίο, το φως, το ηλιοβασίλεμα και η μουσική δημιουργούσαν ένα “συνονθύλευμα παραμυθιού”. Από την άλλη, η πιο αστεία σκηνή ήταν μία στιγμή που ο Χριστόφορος ξέφυγε από όλους τους ρόλους που δημιούργησε στο σετ, από όλες τις ευθύνες, και το έριξε λίγο έξω. Του είχε “κολλήσει”, ένα τραγούδι και το τραγουδούσε συνέχεια.Τους είχε πιάσει όλους νευρικό γέλιο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γυρίσουν τη σκηνή. Τελικά όμως, τα κατάφεραν!

Κλέλια Ανδριολάτου: Η Χάρις Αλεξίου είναι εξαιρετικά δοτικός άνθρωπος

Η ηθοποιός μίλησε και για την τηλεοπτική «γιαγιά» της η οποία όπως λέει, είναι ένας άνθρωπος που πορεύτηκε σε αυτή τη δουλειά με καρδιά ανοιχτή. Παρά τη μυθική καριέρα της αποφάσισε πως στο σετ έχει να μάθει και να ακούσει. Είναι ένας εξαιρετικά δοτικός άνθρωπος με νοιάξιμο και τρυφερότητα. Και φυσικά είναι το γέλιο τους. Τους χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς. Ως νεότερη, αυτό που κρατάει στην καρδιά της είναι το πολύτιμο μάθημα της ταπεινότητας, της καλοσύνης και της δίψας της για ζωή.

Maestro: Δείτε το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

The Voice: Ατακάρα για φούστα ο Ρουβάς – Επικός Μουζουράκης ξανά!

Συγκλονίζει ο Τάκης Βαμβακίδης: «Έγινα εγκληματίας. Δεν είχα να δώσω γάλα στο παιδί μου»!

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πρόωρο τέλος από την ΕΡΤ;