Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα έξω από τα δικαστήρια και τόνισε ότι είναι μετανιωμένος για τα όσα είχε πει περί απόλυσης.

«Θέλω να σας πω κάτι, γιατί μου αρέσει να τιμώ τα παντελόνια που φοράω. Είχα μία πολύ σκληρή ανακοίνωση εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα, τον αποκάλεσα σίχαμα και ζήτησα να απολυθεί από τον ΑΝΤ1. Έχω μετανιώσει γι’ αυτό και σας το λέω αυτό. Είχα ενοχληθεί, παραμονές των εκλογών, γιατί δε μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα υπάρχει δημοσιογράφος να υποστηρίζει με τέτοιο ακραίο τρόπο τον αρχηγό ενός κόμματος. Επέλεξε να είναι αρχηγός ενός αριστερού κόμματος και το μόνο που πρόβαλε είναι μία χλιδή. Είδα μία επίθεση του Λιάγκα προς τον Μητροπολίτη Κερκύρας για τον αμήχανο τρόπο που επέλεξε να αντιμετωπίσει αυτήν την επιλογή του Κασσελάκη με τις κάμερες.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει από κάποιον να απολυθεί, όσο δυνατός και να είναι. Κι επειδή εγώ πράγματι έχω πολύ στενή σχέση με τον Θοδωρή Κυριακού, δεν τον πήρα ποτέ τηλέφωνο να τον απολύσει. Όμως από την άλλη μεριά δεν είναι σωστά αυτά που κάνει ο Γιώργος και θα πρέπει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Κι αυτόν τον ξέρω πολλά χρόνια, αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι αν πλήξουμε όπως πλήττουμε αυτόν τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει η ελληνική κοινωνία να ζει, είναι σαν να πριονίζουμε τα πόδια μας».

Τι είπε ο Κούγιας για Λιάγκα

«Δεν θέλω να τον συναντήσω, γιατί τι θα του πω; Για ελάτε στη θέση μου. Με είπε σίχαμα δημόσια και ζήτησε την απόλυσή μου. Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι επειδή ξέρει ο Κούγιας, όπως κι εγώ ξέρω την ευαισθησία του για τα παιδιά του, με πείραξε που έκανε αναφορά στα παιδιά μου, πώς τα μεγαλώνω εγώ με τι αξίες κλπ… Παλιά λέγαμε δεν πειράζουμε μάνες με παιδιά. Εσύ γιατί μου πείραξες τα παιδιά; Αυτό με πείραξε περισσότερο από όλα» ήταν η απάντηση Λιάγκα.