Ο Παύλος θεωρεί νεκρή τη Βασιλική στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες, που ερωτεύτηκε σφόδρα, οπότε όταν τη βλέπει στην πόρτα του σπιτιού του, λίγο πριν το φινάλε της σειράς, ξαφνιάζεται. Εκείνη του εξηγεί τα πάντα αλλά φεύγει από κοντά του καθώς βρίσκει στην τσέπη της ζακέτας που η Μάγια της κάνει δώρο, ένα χαρτί που αναγράφει μια διεύθυνση.

Σίγουρη πως εκεί μένουν οι αδελφές της, ξεκινάει προς εκείνη την κατεύθυνση και τελικά δεν πέφτει έξω. Η ένωση με τη Δεσποινιώ, τη Μαρίκα και τη Φρόσω θα τη γεμίσει ευγνωμοσύνη, όπως και το τηλέφωνο που λαμβάνει λίγο αργότερα, στο οποίο την ειδοποιούν πως έγινε δεκτή στη Νομική Σχολή της Ιταλίας.

Πίσω από αυτό κρύβεται φυσικά ο Παύλος, που κατέθεσε για εκείνη την αίτηση και πλήρωσε τη σχολή με τα χρήματα που του έδωσε η Μάγια από την αγοραπωλησία του σπιτιού. Το ζευγάρι ενώνεται ξανά πριν εκείνη φύγει από το χωριό της, γεμάτη ελπίδες και όνειρα.

Μαζί στον άλλο κόσμο

Η Ευανθία τους χώρισε δηλητηριάζοντας εκείνον, τον οποίο και πέταξε στο πηγάδι, όμως η μοίρα τούς ενώνει ξανά, έστω και στον άλλο κόσμο. Η Φρόσω, η μικρότερη από τις αδελφές Πολύζου, ζητά στα τελευταία επεισόδια της εμβληματικής σειράς του ΑΝΤ1 εκδίκηση από τη Βικτωρία που κατέστρεψε τη ζωή της και των αδελφών της και πιο συγκεκριμένα την πυροβολεί μπροστά σε κόσμο, σε ένα πάρτι. Το ίδιο όμως κάνει και η Βικτωρία. Πυροβολεί και σκοτώνει αμέσως τη Φρόσω, η οποία βρίσκεται αυτομάτως στον άλλο κόσμο, στο πλευρό του αγαπημένου της Μέλιου. «Αργησες», παρατηρεί εκείνος και η κοπέλα του απαντά: «Ναι, όμως ήρθα!».

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 26/6: Αυτός είναι το φαβορί στον τελικό

Ενημέρωση αναβάτη του Isle of Man TT για την εξαντλητική διαδικασία ανάρρωσης

Survivor: Τέλος το κρυφτό-Τα αποκάλυψε όλα ο Γιώργος Λιανός