Ο Ιπποκράτης δίνει μόνος του το τέλος που του αξίζει στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, τινάζοντας τα μυαλά του στον αέρα και παρά το αρχικό σοκ, η Ειρήνη μαζεύει γρήγορα τα κομμάτια της, κυρίως για το καλό του μικρού Ορφέα. Η κοπέλα κουρνιάζει αρχικά στην αγκαλιά του Στελή που ανησυχεί για τη ζωή της, όμως στη συνέχεια ο Πέτρος είναι αυτός που της υπόσχεται πως στο εξής όλα θα πάνε καλά. Μάλιστα δεν αργεί η στιγμή που οι δυο τους αποφασίζουν να γυρίσουν στην Κρήτη, το νησί που τον «γέννησε», για να δημιουργήσουν την οικογένειά τους. Στο νησί όμως δεν θα πάνε οι τρεις τους αφού θα προστεθεί ένα ακόμα μέλος. Πιο συγκεκριμένα, η αποκάλυψη της Στέλλας στην κοπέλα, πως στο μαιευτήριο της πήραν το παιδί και το έδωσαν σε εκείνη, την ταράζει αλλά και τη γεμίζει ευτυχία.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ που βρίσκω το παιδί μου ή να στενοχωρηθώ που εσύ χάνεις το δικό σου. Η μοίρα μας ένωσε, Στέλλα, και να ξέρεις πως σε θαυμάζω που έχεις το σθένος να το κάνεις αυτό. Να δώσεις το παιδί σου. Γιατί ένα κομμάτι του πάντα θα σου ανήκει», της λέει μεταξύ άλλων.
Η Λαμπρινή νιώθει ευγνωμοσύνη που βλέπει το παιδί της να επιστρέφει μετά από τόσους μήνες στο μέρος που γεννήθηκε, όμως την ίδια στιγμή αναρωτιέται πώς θα πορευτεί σε αυτό με την οικογένειά του, αφού όλοι τον έχουν για νεκρό. Για την ακρίβεια, όλοι γνωρίζουν πως και ο Πέτρος Κωνσταντάκης ήταν μία από τις ψυχές που χάθηκαν στο «Φοίνιξ», το πλοίο του Αργύρη Βασιλείου.

Την απάντηση της δίνει ο ίδιος ο Πέτρος. «Δεν γίνεται να συνεχίζω να κρύβομαι, μάνα. Θα παραδοθώ. Θέλω να μάθουν όλοι ότι ζω και έπειτα να με δικάσουν για το κρίμα μου. Δεν ήθελα να σκοτώσω τον Γιάννη και το ξέρεις, ήταν ατύχημα. Ας πληρώσω. Δεν με πειράζει να πάω στη φυλακή, παρόλο που θα χάσω ό,τι πολυτιμότερο έχω, την Ειρήνη. Οταν θα βγω θα έχω το κεφάλι μου ψηλά. Κανείς δεν θα με κατηγορήσει για τίποτα», της εξηγεί και η Λαμπρινή τον παρακαλά να μην το κάνει.

Τη λύση δίνει η Σοφούλα, αδελφή του Γιάννη, που μαθαίνει ότι τα χρήματα που είχε βρει στην πόρτα της τα είχε αφήσει ο Πέτρος προκειμένου να μπορέσει να ζήσει. Η κοπέλα, που παράλληλα μαθαίνει την παραβατική συμπεριφορά του αδελφού της, αποφασίζει να μη δικάσει τον Πέτρο αλλά να του δώσει μια ευκαιρία να έχει ένα καλύτερο μέλλον. «Δεν θα γυρίσει πίσω ο αδελφός μου αν παραδοθείς, άλλωστε ξέρω πως δεν φταις εσύ. Η οικογένειά σου μου στάθηκε όπως κι εσύ και το ίδιο θα πράξω κι εγώ για σένα», του λέει και τα λόγια της του χαρίζουν την ελευθερία. Η λύτρωση έχει έρθει στη ζωή του Πέτρου, που για πρώτη φορά ατενίζει το μέλλον με σιγουριά…

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 26/6: Αυτός είναι το φαβορί στον τελικό

Ενημέρωση αναβάτη του Isle of Man TT για την εξαντλητική διαδικασία ανάρρωσης

Survivor: Τέλος το κρυφτό-Τα αποκάλυψε όλα ο Γιώργος Λιανός