Ο Κώστας Τσουρός μιλώντας στο «I Love Σου Koυ» επιβεβαίωσε την παραμονή του στο Mega με το «Ακόμα δεν είδες τίποτα»

«Φέτος έκανα κάτι που ήθελα, νομίζω έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Πάντα ήμουν σε θέσεις ευθύνης σε εκπομπές που συμμετείχα, αλλά άλλο παρουσιαστής και άλλο συμπαρουσιαστής», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε και για τις κριτικές που δέχθηκε. «Αν η αρνητική κριτική είναι καλοπροαίρετη, παίρνω πράγματα από αυτή».

Για το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» επιβεβαίωσε σύμφωνα με την εφημερίδα, Απογευματινή, πως «η εκπομπή θα συνεχιστεί, θα υπάρξουν ανανεωτικές αλλαγές, θα υπάρξουν εκπλήξεις» τις οποίες απέφυγε ωστόσο να ανακοινώσει. Όπως είπε, το συμβόλαιο που έχει με το Mega είναι διετές. Ο δημοσιογράφος δεν αναφέρθηκε αναλυτικά στις συζητήσεις με τον σταθμό, όμως είπε, αινιγματικά, πως υπήρξε ως σενάριο «να βρίσκομαι στο πλευρό της Φαίης του χρόνου».

 

Αναφέρθηκε και στους απέναντι λέγοντας: «Χαίρομαι όταν ο ανταγωνισμός είναι ποιοτικός και χαίρομαι που απέναντί μου είναι το “Καλύτερα δε γίνεται!”. Με τη Ναταλία μιλάμε, αλλά όχι κάθε Δευτέρα, όπως παλιά». Σε ερώτηση για το αν έχει κρατήσει επαφές με την Ελεονώρα Μελέτη, ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Το επόμενο Σάββατο θα δείτε αν έχω «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» επαφές με την Ελεονώρα Μελέτη».

Κώστας Τσουρός: Όσα είπε για το MEGA