Η Ελεονώρα Μελέτη μετά και την δεύτερη περιπέτειά της με τον κορονοϊό, επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Η λαμπερή παρουσιάστρια είχε διαγνωστεί για δεύτερη φορά με κορονοϊό. Όμως αυτή τη φορά είχε νοσήσει και η μικρή της κόρη, Αλεξάνδρα. ‘Ετσι, μαμά και κόρη, χρειάστηκε να παραμείνουν μαζί σε καραντίνα.

Ωστόσο, όπως μας ενημέρωσε από χτες (14/2) μέσα από instastories της, τα διαγνωστικά τεστ ήταν πλέον αρνητικά! Έτσι, κατάφερε να γυρίσει γερή και δυνατή στην εκπομπή της στο MEGA.

«Την χαρά που έχω που σας βρίσκω δεν μπορώ να σας περιγράψω. Παιδιά ξύπνησα σαν να πηγαίνω πρώτη μέρα στο σχολείο. Μέσα στην τρελή χαρά. Μου λείψατε πάρα πολύ». Αυτό είπε η Ελεονώρα Μελέτη και ακουγόταν το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου “κάνω come back”.

Ελεονώρα Μελέτη: Μέχρι και χτες το πρωί ήταν θετική!

Η γνωστή παρουσιάστρια μέχρι και χτες το πρωί παρέμενε θετική στον κορονοϊό. Έτσι είχε καλημερίσει τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της μέσω skype από το σαλόνι του σπιτιού της.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι η κόρης της, Αλεξάνδρα, ξεπέρασε τον Covid-19 και πλέον επέστρεψε στο σχολείο της.

«Είμαι μια χαρά, εκτός από αυτό το μπούκωμα που ακούς αλλά περιμένω κι εγώ να είναι το τεστ αρνητικό. Δόξα τω θεώ πολύ πιο ήπια και από την πρώτη φορά που σημαίνει παιδιά ότι όντως τα εμβόλια λειτουργούν. Αν δεν ήταν βαφτισμένο επίσημα covid αυτό που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή, δεν θα είχα ακυρώσει καμία δραστηριότητά μου. Δεν θα έλειπα από τη δουλειά, θα έκανα όσα κάνω στην καθημερινότητά μου. Είναι τόσο ελαφρύ και καθόλου ενοχλητικό. Η Αλεξάνδρα όλα καλά, επιστρέφει στο σχολείο σήμερα και είναι αρνητική και με τη βούλα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.