Οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου έχουν συνδέσει τα ονόματά τους με κορυφαίες κωμωδίες του σύγχρονου ελληνικού θεάματος. Τηλεόραση, θέατρα και βέβαια κινηματογράφοι έχουν υποκλιθεί στο συγγραφικό και σκηνοθετικό του ταλέντο.

Έγιναν ευρέως γνωστοί με τα διάσημα πλέον τηλεοπτικά σήριαλ, Τρεις Χάριτες (1989 – 1992) και Δις εξαμαρτείν (1993 – 1996).

Τα θεατρικά τους έργα «Μπαμπάδες με ρούμι» (1996), «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» (2008), «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» (2002), «Ράους» (2010), «Άντρες έτοιμοι για όλα» (2012) ήταν από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου, ενώ η ταινία τους «Safe Sex» (1999) έσπασε το ρεκόρ εισιτηρίων από καταβολής ελληνικού κινηματογράφου με 1.500.000 εισιτήρια.

Το δίδυμο λοιπόν παραμένει στο MEGA αν και αρκετά κανάλια τους πρότειναν να κάνουν μεταγραφή. Η νέα σειρά που ετοιμάζουν λέγεται «Μοδίστρες»

Ρέππας- Παπαθανασίου: Οι Μοδίστρες!

Οι Μοδίστρες έχουν μία δόση από Τρεις Χάριτες αφού και πάλι μιλάμε για τρεις αδελφές που κληρονομούν τον οίκο μόδας της μητέρας τους και μπλέκουν με τον υπόκοσμο! Η ιστορία είναι έτοιμη και ακούγεται έντονα το όνομα της Κατερίνας Ζαρίφη. Το δίδυμο έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στην ηθοποιό και όχι άδικα!

Όπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε πρόκειται για κωμωδία γεμάτη ανατροπές. Είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει και εκείνη το κοινό!

Οι δύο συγγραφείς μίλησαν στο Πρώτο Θέμα και την Αφροδίτη Γραμμέλη για τα σχέδια τους.

Το δίδυμο είπε ότι οι «Συµπέθεροι απ’ τα Τίρανα» ολοκληρώνονται φέτος και ετοιµάζουν νέα σειρά για το MEGA. Επίσης ο Μιχάλης Ρέππας τόνισε ότι ο κόσµος έχει ταυτίσει τον Θανάση και τον ίδιο µε την κωµωδία.  Όπως μάλιστα εξομολογήθηκε αυτό τους αρέσει πολύ γιατί έτσι περνούν όμορφα. Ο συγγραφέας και ηθοποιός δήλωσε επίσης ότι από την πρώτη στιγµή που το έγραψαν έλεγαν ότι είναι για τηλεοπτική σειρά, όχι για θέατρο. Η νέα σειρά, η οποία θα βγει τον Οκτώβριο θα προβάλλεται δύο φορές την εβδοµάδα.