Ο κορωνοϊός χτύπησε για δεύτερη φορά της πόρτα της Ελεονώρας Μελέτη. Στην έναρξη της εκπομπής «Mega Καλημέρα» η παρουσιάστρια εμφανίστηκε από το σπίτι της μέσω skype.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως νοσεί με κορονοϊό για δεύτερη φορά. Έτσι, δε βρίσκεται στο πλατό.

«Σήμερα θα σας υποδεχτώ από εδώ αγαπημένα μου πλάσματα, γιατί είμαι δεύτερη φορά θετική στον κορονοϊό. Επομένως πρέπει να τηρήσουμε το πρωτόκολλο. Βέβαια θα γυρίσω γρήγορα, γιατί από ότι φαίνεται το περνάω πάρα πολύ ήπια. Εκτός από το μπούκωμα δεν έχω κάτι άλλο. Οπότε νομίζω πως πολύ σύντομα θα είμαστε μαζί» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά θετική στον κορονοϊό τον Απρίλιο του 2021. Τότε είχε κάνει την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι συνεργάτες της τής ευχήθηκαν περαστικά, ενώ ο Κώστας Τσουρός αστειεύτηκε μαζί της λέγοντάς της «Αυτό είναι το Σπίτι με το Mega» κάνοντας λογοπαίγνιο με τη γνωστή μουσική εκπομπή.

Η παρουσιάστρια μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram, είχε δηλώσει τότε ότι εκείνο το διάστημα αν και πρόσεχε πολύ, τελικά δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον ιό. Μάλιστα και τότε συμπτώματα που είχε ήταν ήπια.

Ελεονώρα Μελέτη: Τι είχε γράψει τηνν περασμένη φορά που νόσησε

«Την πρώτη φορά που έκανα τεστ και βγήκε θετικό εννιά μήνες μετά κράταγα στην αγκαλιά μου το Αλεξανδράκι μου. Την Τρίτη 13 του μηνός κλείνει τα τρία! Της έχω παραγγείλει την τούρτα της, ήθελε να έχει πάνω τον κακό λύκο και την “Τοφιτσα”. Τη δεύτερη φορά που έκανα τεστ και βγήκε θετικό, ήταν σήμερα. Είχα κάποιες βάσιμες υποψίες και μερικά μικρά κλασσικά συμπτώματα αν κ έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις. Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το τεστ που έκανα δεν ήταν εγκυμοσύνης, αλλά τεστ Covid-19.