Κέφια είχε για ένα ακόμα μεσημέρι η παρουσιάστρια της εκπομπής του OPEN Οδός Ζαρίφη 2, Κατερίνα Ζαρίφη, και θέλησε να αστειευτεί, μάλλον άκυρα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τις διαστάσεις του.

«Θα μετρηθούμε, γιατί – μη νομίζεις – και το μέγεθος μετράει, για να ξέρει και ο Νίκος Αποστολόπουλος τι να ράψει», και ξεκίνησε να μετρά τον Αλεξάνδρου.

«Πω πω πω… 25 εκατοστά, ντονέρ το μπράτσο. Μπράβο, Δημήτρη μου! 45 εκατοστά το μπούτι… μπουκάλα υγραερίου! Τι είναι αυτό;» συνέχισαν αστειευόμενοι.

«Τώρα θα με συγχωρέσεις αλλά θα πρέπει να σου πάρω και κάποια άλλα μέτρα… ήθελα να ξέρω, επειδή διάβασα και μία έρευνα, θα έλεγα στον Νίκο Αποστολόπουλο ένα 12,8. Είναι ο μέσος όρος του Έλληνα»

«Εσύ, με βάση αυτόν τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, πού κινείσαι;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια. Τότε ο Δημήτρης θέλοντας να τσιμπήσει και… παίνεμα είπε στη μεσημεριανή εκπομπή «Εγώ, επειδή έχω και αιγυπτιακές ρίζες, ανέβα λίγο» ως άλλος… Γκουσγκούνης!

«Κάτσε γιατί μου έπεσε το ζάχαρο… πήγαινε στην τουαλέτα να μετρηθείς μόνος σου και έλα να μας πεις τα αποτελέσματα» είπε κλείνοντας το μάλλον σαχλό για την ώρα, αστείο.

Άλλα περιμένουμε πάντως από μία παρουσιάστρια με εξαιρετικό υποκριτικό ταλέντο από το να μετρά σαν άλλη… κοπτοραπτού, τις διαστάσεις του Αλεξάνδρου.

Όχι για το σεξιστικό ύφος, που είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο λόγω ώρας προβολής, αλλά την ποιότητα που διαθέτει και τόσα χρόνια μας έχει μάθει, σε πραγματικά αστείες ατάκες όλο νόημα χωρίς να χρειάζεται να είναι σκυμμένη μετρώντας εκατοστά.

Ωστόσο, μέχρι να βρεθούν και τα ανάλογα «πατήματα» και «δέσιμο» της ομάδας, χρειάζεται χρόνος…

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα με την Κατερίνα Ζαρίφη

 

Όλες οι ειδήσεις

Τέλος ο Τζώνη Καλημέρης από την Barking Well Media-Τι συνέβη

F1: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε μετά το Αμερικάνικο Grand Prix

Survivor: Τέλος… συναγερμού-Ασημίνα και Ατζούν τα βρήκαν και είναι πιο καλά από ποτέ!