Ο παρουσιαστής Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο τηλεοπτικό προσκήνιο αλλά όχι για τη δουλειά του! Όπως φαίνεται το θέμα του ονόματος του παιδιού του είναι κάτι που απασχόλησε τις πρωινές εκπομπές και έγιναν γνωστά γεγονότα που είναι μάλλον εν οίκω.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο δημοσιογράφος του ALPHA και της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, Χρήστος Κούτρας, ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη, τον απείλησε κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής, ότι θα τον ισοπεδώσει!

«Εγώ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ανέφερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του και μάλιστα είχα χαρεί, γιατί είχα την είδηση για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι» είπε ο Χρήστος Κούτρας.

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δέχθηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με καλούσε, του είπα ότι είμαι στον αέρα, δέχθηκα ένα ακόμη μήνυμα που θορυβήθηκα από αυτό… μου έγραφε: θα σε ισοπεδώσω»

«Στη συνέχεια με κάλεσε και επί τρία λεπτά με απειλούσε, έλεγε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Θορυβήθηκα, κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος, όπου στη συνέχεια παραδέχθηκε και ο ίδιος στην αστυνομία ότι, ναι, τον απείλησα»

«Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε συμπάθεια με τον Δημήτρη. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται ο Δημήτρης αλλά εκείνος δεν με πήρε ποτέ, δεν μου έστειλε ποτέ ένα μήνυμα. Υπάρχει γραμμένο στο χαρτί ότι παραδέχεται ότι με απείλησε αλλά εγώ δεν ήθελα να το συνεχίσω».

Όπως φάνηκε κάποιοι από την οικογένεια του παρουσιαστή-μοντέλου δεν πρέπει να ικανοποιήθηκαν από το όνομα και ποιος ξέρει τι μπορεί να συνέβη στο σπίτι! Αυτός προφανώς ήταν και ο λόγος που έχει εκνευριστεί τόσο για την ονοματοδοσία!

Διαχείριση συναισθημάτων λέγεται… Ας προσέχουμε έστω τα βασικά!

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όλα όσα έγιναν για το… όνομα!