Η Barking Well Media και ο Τζώνη Καλημέρης, Σύμβουλος Διοίκησης του Ομίλου, ανακοίνωσαν από κοινού την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος είχε αναλάβει τα χρέη του στην εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2022 μιας και η κυβέρνηση είχε καθυστερήσει… τρεις μήνες να εγκρίνει την ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, αν και η διοίκηση πίεζε για την πρόσληψή του. Έτσι, έκανε το βήμα στην Barking όπου ανέλαβε το ρόλο του  Συμβούλου Διοίκησης.

Ωστόσο το πράγμα φαινόταν ότι θα είχε την πορεία του… Ζαλόγγου μιας και από την αρχή τα πράγματα δεν ήταν αυτό που λέμε «ευχάριστη ατμόσφαιρα».

Τον περασμένο Ιούνιο οι δύο δυνατοί άντρες των media, πέρασαν το κατώφλι του OPEN ενώ ακούγονταν έντονα µια σειρά από σενάρια για πιθανή ανάµειξή τους σε µια µελλοντική διαδικασία πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου του Open.

Κάτι τέτοιο πάντως δεν φαίνεται να ευοδώθηκε μέχρι που σήμερα έσκασε το νέο ότι ο Τζώνης πήρε το… όπλο του και έφυγε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Barking Well Media ευχαριστεί θερμά τον Τζώνη Καλημέρη για τη δημιουργική συνεργασία και τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του Ομίλου, και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια» αναφέρει η ανακοίνωση.

Με βαθιά γνώση του μιντιακού τοπίου, μεγάλη εμπειρία και μακρά επιτυχημένη διαδρομή, ο Τζώνης Καλημέρης συνέβαλε καθοριστικά στην περαιτέρω δυναμική πορεία ανάπτυξης της Barking Well και την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων.

 

Όλες οι ειδήσεις

AGB – Nielsen: Μπάχαλο με τις μετρήσεις – «Χάθηκαν» 1 εκατ.τηλεθεατές – Πάμε σε διεθνή διαγωνισμό;

Viral η κοπέλα που χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ για «ευχαριστώ»

The Secret Song: Τέλος με μόλις 2 επεισόδια αντί για 8!