Η μυθοπλασία φαίνεται πως θα συνεχίσει να κυριαρχεί και μέσα στο 2023 με τον ΑΝΤ1 να φέρνει νέα σειρά με την Κατερίνα Λέχου και τον Τάσο Νούσια να αποτελούν ένα άκρως δυναμικό πρωταγωνιστικό δίδυμο.

Ο ΑΝΤ1 ήδη τα πηγαίνει περίφημα με τις φετινές σειρές του «Ποιος Παπαδόπουλος» και «Παγιδευμένοι» να σημειώνουν εξαιρετικά νούμερα στην τηλεθέαση. Ταυτόχρονα οι εξελίξεις τρέχουν και στα άλλα προγράμματά του με την αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού να έχει βρεθεί στο Πρωινό.

Όμως οι Άγριες Μέλισσες, με την απόλυτη επιτυχία για 3 χρόνια, άφησαν ένα μεγάλο κενό στο πρόγραμμα του καναλιού και ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να σαρώσει τα πάντα μέσα στο 2023 φέρνοντας μία ακόμη καλύτερη παραγωγή η οποία θα έχει μάλιστα και έντονο άρωμα από το… Διαφάνι!

Μέσα στο 2023, λοιπόν, θα προβληθεί η σειρά εποχής «Η Μάγισσα» με την Κατερίνα Λέχου σε πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ πρωταγωνιστής θα είναι και ο δημοφιλής ηθοποιός Τάσος Νούσιας.

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης οι οποίοι ήταν οι σεναριογράφοι και στις Άγριες Μέλισσες. Ταυτόχρονα στη σκηνοθεσία θα βρίσκεται και ο Λευτέρης Χαρίτος ο οποίος επίσης ήταν ο σκηνοθέτης της κλασικής πλέον σειράς του ΑΝΤ1.

Σε «δοκιμασμένη» συνταγή φαίνεται λοιπόν πως οδεύει το κανάλι με το πρωταγωνιστικό δίδυμο να έρχεται να ανεβάσει κι άλλο τις προσδοκίες για τη σειρά που εμείς δηλώνουμε ότι ανυπομονούμε να δούμε στη μικρή οθόνη!

Όλες οι ειδήσεις

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Πήραν λάθος μωρό από το μαιευτήριο;

Ακατάλληλες σκηνές στο Love Island για να ανέβει η τηλεθέαση

Maestro: Αυτοί είναι οι ήρωες της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Όταν η Κατερίνα Λέχου αποκάλυπτε την προσωπική της ζωή…