Κεφάλι προσπαθούν να σηκώσουν στο ΣΚΑΪ μετά τις απογοητευτικές επιδόσεις του Love Island στην τηλεθέαση με το ριάλιτι να μην έχει την απήχηση που περίμεναν οι ιθύνοντες.

Η …κατρακύλα στους πίνακες της τηλεθέασης έχουν φέρει μάλιστα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε δύσκολη θέση καθώς όπως φαίνεται η επιλογή της να παρουσιάσει το ερωτικό ριάλιτι έχει ρίξει τις μετοχές της πληγώνοντας την καριέρα της.

Το κανάλι πλέον φαίνεται πως στρέφεται σε άλλους τρόπους για να ανεβάσει λίγο τα νούμερα και να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού καθώς η Κλαούντια Πένκα με το «θανατηφόρο» κορμί της, αλλά και όλοι οι άκρως εμφανίσιμοι διαγωνιζόμενοι δε φαίνεται πως αρκούν.

Στο χτεσινό επεισόδιο λοιπόν είδαμε τα πρώτα ακατάλληλα πλάνα με τον Κόρκα και την Ιωάννα να γίνονται… ένα σώμα μπροστά στις κάμερες!

Οι δυο τους κοιμήθηκαν μαζί το βράδυ και το ξημέρωμα τους βρήκε αγκαλιά. Το ερωτευμένο ζευγάρι κέντρισε το ενδιαφέρον και των άλλων διαγωνιζόμενων με τον Αργύρη και τον Βασίλη να σχολιάζουν. Ο Αργύρης φαίνεται πως ζήλεψε την κατάσταση λέγοντας ότι θα έπρεπε να είναι και αυτός μαζί με τη Μαρία. Από την άλλη ο Βασίλης έστειλε τα καρφιά του τονίζοντας πως είναι έτσι οι δυο τους κάθε πρωί και βράδυ.

Όσο για την ίδια την Ιωάννα, αυτή δήλωσε ότι περνάει πολύ όμορφα με τον Γιώργο. «Ήμασταν όλο το βράδυ αγκαλίτσα. Ήταν πολύ ωραίο βράδυ.» σημείωσε λέγοντας πως πλέον κοιμάται καλύτερα στην αγκαλιά του.

Τα σχόλια του Γιώργου Κόρκα βέβαια αγνοούνται για το σκηνικό…

Δείτε το… ακατάλληλο σκηνικό που προβλήθηκε στο Love Island:

Όλες οι ειδήσεις

ALPHA: Τέλος πασίγνωστος δημοσιογράφος – Εκεί πάει

Maestro: Αυτοί είναι οι ήρωες της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η Eurovision 2023 πάει στον Κώστα Τσιμίκα!