Την Ανάσταση περιμένουν τα περισσότερα κανάλια για να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν – αποφάσεις που, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, θα παρθούν μέσα σε ομιχλώδες τοπίο, με τις εκλογές του Μαΐου να κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο… διφορούμενα.

Διότι, από τη μία, οι άνθρωποι των σταθμών θέλουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους, ο οποίος θα περιλαμβάνει σειρές και εκπομπές που είτε θα συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία τους είτε θα λανσαριστούν από Σεπτέμβρη στο κοινό, από την άλλη όμως, υπάρχει ένας παράγοντας Χ που λέγεται «κάλπη» και μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Για την ώρα, πάντως, μερικά πράγματα είναι ήδη γνωστά. Η Δανάη Μπάρκα, για παράδειγμα, παραδέχτηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ότι θα είναι και του χρόνου στο MEGA, αν και ακούγεται ότι μπορεί να αλλάξει ημέρα και ζώνη μετάδοσης. Το «Dragons’ Den» Θα έχει μια δεύτερη σεζόν στον ΑΝΤΙ, ενώ το STAR θα κινηθεί σε ρυθμούς «Fame Story» και όχι «GΝΤΜ». Στη μυθοπλασία, όμως, τα πράγματα είναι σαφώς πιο αβέβαια, διότι εκκρεμούν διαπραγματεύσεις με ηθοποιούς και εταιρείες παραγωγής, οι οποίες και θα κρίνουν το αν τελικά κάποιες σειρές Θα συνεχιστούν ή όχι. Ο «Σασμός», για παράδειγμα, μπορεί να πάει σε 3η σεζόν μπορεί και όχι, το «Μαύρο ρόδο» λογικά θα ολοκληρώσει την ιστορία του, ενώ οι «Παγιδευμένοι» είναι κοντά στο «ναι», αλλά δεν έχουν κλείσει ακόμη. Σίγουρες είναι η «Γη της ελιάς» και η «Μουρμούρα», ενώ αναμένουμε επίσης τη νέα σεζόν του «Maestro», τη «Μάγισσα», αλλά και τις «Μάγισσες της Σμύρνης».

Μετά το Πάσχα λογικά θα έχουμε και τις πρώτες υπογραφές στα κανάλια, οπότε θα επανέλθουμε για να ολοκληρώσουμε την εικόνα μιας σεζόν που προμηνύεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα!

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής χαροπαλεύει!

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Σασμός: Μπαίνει η Καίτη Γαρμπή στη σειρά;