Η σχέση της Ελισάβετ και του Πέτρου στο Μαύρο Ρόδο έχει περάσει από σαράντα κύματα. ‘Ομως τα προβλήματα για το νεαρό και ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως δεν έχουν τέλος!

Συγκεκριμένα, όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Γεράσιμος στέλνει στην Ελισάβετ κάποιες φωτογραφίες ντοκουμέντο από το πάρτι, όπου οι φίλοι του Πέτρου είναι ντυμένοι με αποκριάτικες στολές καλόγριας και εκείνος, μεθυσμένος, γελάει μαζί τους. Η κοπέλα μόλις τις βλέπει σοκάρεται και απογοητεύεται, καθώς θεωρεί πως ο αγαπημένος της αλλά και οι φίλοι του τη χλευάζουν και δεν τη σέβονται. Επίσης, το γεγονός πως ο Πέτρος δεν επέστρεψε στο σπίτι εκείνο το βράδυ και κοιμήθηκε στο σπίτι της Νατάσας, επειδή κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πληγώνει την κοπέλα.

Παρόλο που ο Πέτρος τής ζητάει συγγνώμη που τη στεναχώρησε και προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν ευθύνεται για την απερισκεψία των φίλων του, η Ελισάβετ αδυνατεί να τον συγχωρέσει! Μπορεί να παραδόθηκε στον έρωτά της για εκείνον και να προσπάθησε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της μαζί του, όμως αισθάνεται πως ανήκουν σε δύο διαφορετικούς κόσμους που δεν μπορούν ποτέ να ενωθούν επί της ουσίας. ‘Ετσι, λοιπόν, παίρνει μία απόφαση που διαλύει τον Πέτρο. Του ανακοινώνει τον οριστικό χωρισμό τους και στη συνέχεια μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από την Πάτρα. Η κοπέλα φορά ξανά τα ράσα και επιστρέφει εκεί που θεωρεί ότι ανήκει, στο μοναστήρι. Η απόφασή της ξαφνιάζει τον Λευτέρη, ο οποίος ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτρο. Ο τελευταίος βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς είναι πραγματικά ερωτευμένος με την Ελισάβετ και το τελευταίο πράγμα που ήθελε ήταν να την πληγώσει. Παράλληλα, ο Γεράσιμος είναι χαρούμενος μιας και κατάφερε να χωρίσει το ζευγάρι και να γυρίσει η Ελισάβετ πίσω στη Γερακιανή. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η κοπέλα πηγαίνει στην ηγουμένη και της ζητάει να επισπεύσουν την κουρά της, αφού θέλει για το υπόλοιπο της ζωής της να μείνει στο μοναστήρι…

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Μάρκος Σεφερλής: Χαμός με τα ονόματα που πέφτουν για την θέση του

«Δραστηριότητες για το Πάσχα»: Viral η λίστα που μοίρασε μια δασκάλα στους μαθητές της

Μιμή Ντενίση: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει