Αναπάντεχες και γεμάτες αγωνία είναι ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει».

Ο Στρατής το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα πιεσμένος. Τα προβλήματα στο νυχτερινό κέντρο «Ονειρα», οι οικονομικές δυσκολίες, ο πόλεμος με τον Διαγόρα και κυρίως η απουσία της Ζέτας τον έχουν βυθίσει στη θλίψη. Ο άντρας πρέπει να δώσει μεγάλους αγώνες για να διεκδικήσει και να κατακτήσει όλα όσα αγαπάει. Ομως, ο ίδιος αισθάνεται τόσο μόνος και απελπισμένος, που το μοναδικό πράγμα που του δίνει παρηγοριά είναι μία «γρήγορη» βόλτα με τη μηχανή του. Η ταχύτητα τον βοηθάει -έστω και για λίγο- να ξεφεύγει από τα αδιέξοδα, ενώ παράλληλα τον γεμίζει με αδρεναλίνη.’Ομως, η συγκεκριμένη βόλτα που αποφασίζει να κάνει πρόκειται να αποβεί μοιραία.

Όπως θα δούμε, ο Στρατής χάνει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και έχει ένα σοβαρό τροχαίο με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Αμέσως τα νέα για το ατύχημα γίνονται γνωστά στο «Ονειρο» και τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι συνεργάτες του σπεύδουν στο σημείο όπου βρίσκεται ο άτυχος άντρας προκειμένου να διαπιστώσουν ποια είναι η κατάστασή του. 

Ο Στρατής είναι βαριά τραυματισμένος και καλείται να δώσει μία νέα προσωπική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Αμέσως, λοιπόν, καλούν ασθενοφόρο και μεταφέρεται νοσοκομείο. Στο μεταξύ, η Ζέτα μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα και έχει μία συνάντηση με τη Νίτσα. Παρά τα όσα τις έχουν απομακρύνει τη μία από την άλλη, αυτή η δύσκολη στιγμή τις ενώνει. Η Νίτσα στηρίζει τη Ζέτα την ώρα που εκείνη καρδιοχτυπά για τον Στρατή, ο οποίος χαροπαλεύει. Η νεαρή τραγουδίστρια βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο και δεν φεύγει λεπτό από δίπλα του, καθώς θέλει να μαθαίνει πρώτη πώς εξελίσσεται η υγεία του.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Μάρκος Σεφερλής: Χαμός με τα ονόματα που πέφτουν για την θέση του

«Δραστηριότητες για το Πάσχα»: Viral η λίστα που μοίρασε μια δασκάλα στους μαθητές της

Μιμή Ντενίση: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει