Οριστικό τέλος από την εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ για γνωστό δημοσιογράφο με το διαζύγιο να είναι συναινετικό ανάμεσα στις δύο πλευρές παρότι υπήρξε ένταση αρχικά.

Η εκπομπή με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά αναμενόταν με ανυπομονησία στο κανάλι όμως τα νούμερα που σημειώνει είναι πολύ χαμηλότερα από τις προσδοκίες. Με τη μουρμούρα να υφίσταται καιρό τώρα για την κατάσταση η κατάσταση που επικράτησε με τον δημοσιογράφο που ήταν μέλος της εκπομπής ανέβασε την ένταση.

Ο Βασίλης Νομικός λοιπόν δε θα συνεχίσει στην πρωινή εκπομπή. Η απουσία τους από τα πάνελ τις τελευταίες ημέρες προκάλεσε αίσθηση. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Open Weeekend ο ίδιος είχε αρκετές διαφωνίες με στελέχη της εκπομπής οι οποίες τον άφησαν εκτός αέρα.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Νομικός ήταν αντίθετος με τη θεματολογία που έπαιζε κάθε μέρα η οποία κατά κύριο λόγο περιστρέφεται γύρω από το Survivor .

Τελικά τη Δευτέρα έγινε σύσκεψη έτσι ώστε να διευθετηθεί το θέμα. Η γκρίνια και από τις δύο πλευρές ήταν μεγάλη με τον δημοσιογράφο να δυσανασχετεί με την κατάσταση που επικρατεί στην εκπομπή. Από τον δημοσιογράφο ζητήθηκε εν τέλει να αλλάξει τη στάση του απέναντι στο Survivor κάτι το οποίο ο ίδιος δε δέχτηκε με την κατάληξη να οδηγεί στο οριστικό τέλος του ίδιου από το «Πρωινό μας».

Όλες οι ειδήσεις

Θα με ενοχλούσε αν με φλέρταραν – Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια το είπε

Απίθανος Τεντόγλου – Cool και με φούτερ παίρνει το βραβείο

Survivor All Star: Ο Ντάνος γυρίζει την πλάτη στον Ατζούν και πάει στον Κοκλώνη;