Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα late night talk shοw αφού ο Ηλίας Ψινάκης και η Ανίτα Πάνια έχουν δημιουργήσει μια εκπομπή ανατρεπτική, με ριάλιτι ματιά και καλεσμένους που δεν συνηθίζουν να εμφανίζονται στη μικρή οθόνη. Και λέμε.. έχουν δημιουργήσει αφού τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και μάλιστα εκείνοι δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Τα γυρίσματα δεν θα γίνονται μόνο σε στούντιο αλλά και σε φυσικούς χώρους που θα έχουν σχέση με τους καλεσμένους τους. Και οι δύο παρουσιαστές θέλουν οι άνθρωποι που τους τιμούν με την παρουσία τους να αισθάνονται άνετα και μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τους να κινούνται (με τις κάμερες να τους ακολουθούν και να τρέχουν πίσω τους).

Μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε πως στη θέση των καλεσμένων της εκπομπής που θα προβάλλεται στο MEGA θα δούμε και πολλούς πολιτικούς αφού διανύουμε προεκλογική περίοδο. Δεν ξέρουμε τι εκπομπή θα είναι αυτή, αλλά μετά την επιτυχία του «Γηροκομείου», μεγάλη μερίδα κόσμου θα καθίσει να τη δει. Και αν αναρωτιέστε για την ημέρα της πρεμιέρας, να είστε σίγουροι πως μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου θα μας έχει συστηθεί η εκπομπή στις οθόνες μας.

Λίγες ημέρες από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το πιο ανατρεπτικό πρότζεκτ όλων των εποχών, έγινε γνωστό πως πρέπει για κάποιο διάστημα να σταματήσουν. Αφορμή στάθηκε μια αδιαθεσία του Ηλία Ψινάκη που δεν ήταν τελικά τίποτα παραπάνω από μια μικρή ίωση, η οποία όμως τον ταλαιπώρησε. Για το καλό όλης της ομάδας και για να προφυλαχθεί η υγεία των παρουσιαστών και των δημοσιογράφων που θα συμμετέχουν σε αυτό, έμειναν όλοι σπίτι τους για να συνεχίσουν σε λίγες ημέρες δριμύτεροι και φυσικά δυνατότεροι.

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Μαργαρίτα και Γεράσιμος μαζί-Στενεύει ο κλοιός γύρω από την Αρετή!

«Τελειώνει» κι άλλος ξένος από τον Ολυμπιακό – Πού θα πάει

MEGA: Τέλος αυτή η εκπομπή-Δεν ήρθαν τα αναμενόμενα νούμερα