Η δραματική σειρά εποχής της ΕΡΤ Η Παραλία που έχει κερδίσει το φιλοθεάμον κοινό, αλλάζει μέρες προβολής, αλλα όχι την ώρα που θα προβάλλεται.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 4/9 στην ΕΡΤ και συνεχίζει να έχει ένα σταθερό κοινό που την παρακολουθεί και ενθουσιάζεται με τους ήρωες και τα γεγονότα της.

Οι εξελίξεις της σειράς, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον, ενώ φαίνεται πως το κουβάρι που ξετυλίγεται στα επόμενα επεισόδια θα μας αφήσει όλους άφωνους. Παρ’ όλα αυτά η ΕΡΤ, αποφάσισε να μειώσει κατά μία μέρα την προβολή της σειράς και να προβάλλεται Δευτέρα έως Πέμπτη. Φυσικά η ώρα μένει η ίδια και έτσι η αγαπημένη σειρά με τους εκπληκτικούς ηθοποιούς θα προβάλλεται κανονικά στις 22:45.

Στο αποψινό επεισόδιο οι γιορτές πλησιάζουν στο χωριό των Ματάλων και ένα μεγάλο χίπικο πάρτι ετοιμάζεται στο Mermaid Café. Ο Διονύσης δυσκολεύεται να επιστρέψει στην καθημερινότητά του και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που προκύπτουν στις υποθέσεις του. Οι ιατρικές επισκέψεις της Υπατίας μαζί με τον Χάρι στα γειτονικά χωριά φτιάχνουν την διάθεση της Υπατίας καθώς της δίνουν σκοπό, λόγο και δύναμη. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Κερασίας ανησυχεί τον Γράντο σχετικά με την υγεία της και ζητά τη βοήθεια της Υπατίας.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο γιατρός: Τέλος από τον ALPHA με μόλις 16 επεισόδια – Τι συνέβη

Οι φίλοι της Άρσεναλ έβγαλαν τραγούδι για τον Αρτέτα και έγιναν viral (vid)

Σοφία Χατζηπαντελή: Τότε θα μπει τέλος στη συνεργασία με ΣΚΑΙ;