Στο «περίμενε» είναι η Σοφία Αλιμπέρτη στο ΟΡΕΝ για την οποία υπάρχει ένα ερωτηματικό σε σχέση με το πως θα αξιοποιηθεί.’Εχει συμβόλαιο και άψογες σχέσεις με τον Νίκο Κοκλώνη και τη Barkίng well medίa, ενώ ο τηλεοπτικός παραγωγός θέλει να την εντάξει στο ρόστερ του καναλιού.

Το θέμα είναι το τι ακριβώς θα κάνει, διότι πολλές φορές υπάρχει μία απόσταση ανάμεσα στη διάθεση και στην υλοποίηση. Οι κουβέντες για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου είχαν κρατήσει πολύ καιρό, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία καθώς η Σοφία Αλιμπέρτη δεν ήθελε να κάνει gossip και επικαιρότητα, κάτι που η διοίκηση του ΟΡΕΝ έκρινε ότι δεν θα βοηθούσε τη ζώνη να είναι ανταγωνιστική. Αυτή τη στιγμή οι επαφές έχουν παγώσει, ωστόσο υπάρχουν 2 -3 σενάρια που μπορεί να ενεργοποιηθούν μέσα στους επόμενους μήνες

Η πρώην ηθοποιός και νυν παρουσιάστρια που απείχε από την τηλεόραση 14 χρόνια, είχε κάνει ένα γενναίο come back στον ΑΝΤ1 την περασμένη σεζόν.

Η εκπομπή με τίτλο «Ζούμε αλλιώς», ήταν μια εκπομπή ευεξίας σε παραγωγή της Barking Well με ζωντανή παρουσία κοινού, ενώ στο πλευρό της παρουσιάστριας ήταν ο Κωνσταντίνος Ξένος και ο Κωνσταντίνος Δέδες.

 

Σοφία Αλιμπέρτη: Δείτε το ρεπορτάζ

Όλες οι ειδήσεις

Ο γιατρός: Τέλος από τον ALPHA με μόλις 16 επεισόδια – Τι συνέβη

Οι φίλοι της Άρσεναλ έβγαλαν τραγούδι για τον Αρτέτα και έγιναν viral (vid)

Σοφία Χατζηπαντελή: Τότε θα μπει τέλος στη συνεργασία με ΣΚΑΙ;