Ο Σάκης Κατσούλης ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής και πραγματικά κάνει μεγάλη εντύπωση ο αριθμός των ψήφων που συγκέντρωσε.

Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος Χαρδαλιάς αντικατέστησε για ένα… ζεϊμπέκικο τον Γιώργο Πατούλη, που η αλήθεια είναι ότι δεν τον είδαμε πουθενά χτες (8/10) βράδυ, και κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να… κερδίσει τους ψηφοφόρους μιας και η μαχητικότητά του από όλα τα πόστα που έχει υπηρετήσει, είναι προφανώς εντυπωσιακή για να βγει και από την πρώτη Κυριακή.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συγκέντρωσε 46,75% έναντι μόλις 15,53% του Γιώργου Ιωακειμίδη. Ο συνδυασμός του κ. Χαρδαλιά θα έχει 51 Περιφερειακούς Συμβούλους, με τα ονόματα που περιλαμβάνονται στους πρώτους σε σταυρούς προτίμησης να είναι ιδιαίτερα γνωστά.

Ένα από αυτά είναι και του νικητή των δύο διαφορετικών Survivor ο οποίος διεκδίκησε και έλαβε την ψήφο των πολιτών στον Δυτικό Τομέα Αθηνών συγκεντρώνοντας 6.190 σταυρούς.

Προφανώς τόσο ο Γιώργος Πατούλης όσο και ο Χαρδαλιάς, κάτι θα είχαν δει στο Σάκη για να του προτείνουν τη θέση. Μπορεί ως φυσικοθεραπευτής που έχει σπουδάσει να καταφέρει να λύσει το πρόβλημα της κυκλοφορίας ενδεχομένως στον… Κηφισό ή ίσως να σηκώσει με τα μπράτσα του τα χιόνια από την Αττική Οδό!

Ίσως ακόμα και να στήσει ένα ριάλιτι τύπου Survivor μέσα στα γραφεία της Περιφέρειας με τον νικητή να παίρνει για έπαθλο κάποια δοκιμασία με εμπόδια με απευθείας ανάθεση! 😛

Όπως και να έχει, ο λαός τον ψήφισε και ποιοι είμαστε εμείς που θα τους… αμφισβητήσουμε;

Σάκης Κατσούλης: Η στιγμή της ανακοίνωσής του ως νικητή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Ο γιατρός: Τέλος από τον ALPHA με μόλις 16 επεισόδια – Τι συνέβη

Οι φίλοι της Άρσεναλ έβγαλαν τραγούδι για τον Αρτέτα και έγιναν viral (vid)

Σοφία Χατζηπαντελή: Τότε θα μπει τέλος στη συνεργασία με ΣΚΑΙ;