Η Μαρία η Άσχημη ή κατά κόσμον, Αγγελική Δαλιάνη έρχεται απόψε στις 20.00 στο OPEN και υποδύεται την πρώην σύζυγο του Παύλου, την Αλεξάνδρα, η οποία φτάνει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα, στο σπίτι που μένουν ο Παύλος και η Φωτεινή, αλλά η επίσκεψή της θα αναστατώσει τη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»!

Παρορμητική κι ανώριμη, καταλαβαίνουμε ότι η πρώην σύζυγος του Παύλου(Νίκος Πουρσανίδης) είχε λόγο που τον αγάπησε…ταιριάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Αποτέλεσμα αυτού του έρωτα είναι η Φωτεινή η οποία υποφέρει από τις παραινέσεις και συμβουλές των δύο «παιδιών» γονιών της. Παρά το γεγονός ότι η αλέγρα και καπάτσα Αλεξάνδρα επιμένει ότι ήρθε στην Αθήνα για να είναι κοντά στην κόρη της, η αλήθεια είναι διαφορετική και δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί!

Απόψε στο σπίτι τον Μακρήδων η επόμενη μέρα από το πάρτι, αναμένεται να είναι γεμάτη αποκαλύψεις: ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Σαμοϊλη είναι η αδελφή της Μυρτώς, ο Διονύσης εκφράζει τον έρωτά του για την Αγγελική και ο Ανδρέας αποφασίζει να αποκαλύψει τα συναισθήματά του στην Φωτεινή. Μια ακόμα αποκάλυψη έρχεται να αναστατώσει τον Παύλο: η Αλεξάνδρα του ανακοινώνει ότι ήρθε από Θεσσαλονίκη με σκοπό να μείνει κοντά στην κόρη της! Ένα όμως τηλεφώνημα, θα δείξει ότι ο σκοπός του ταξιδιού της, κρύβει κάτι το ύποπτο. Η Νεφέλη με τον Ορέστη, τώρα, θα είναι «μάρτυρες» ενός ερωτικού ραντεβού… και γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι που αγκαλιάζεται στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, η πραγματική Σταυρούλα θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή… να πάει στην εταιρία του Δαβρή. Αλλά δεν θα καταφέρει να μείνει «αόρατη».

«H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», καθημερινά στις 20:00 στο OPEN

Μαρία η άσχημη: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPENtv (@opentvgr)

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Καλλιόπη βάζει φωτιά στους Βρουλάκηδες-Πληρώνει την πρόκληση ο Παύλος

Ελλάδα – Λετονία: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα

ΕΡΤ1: Έρχεται το Πεφταστέρι των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά