Ένα μήνα μετά το τραγικό, αεροπορικό δυστύχημα όπως είναι αναμενόμενο, υπάρχει ένα χάος στο σπίτι των Μακρήδων, στη Δική μας Οικογένεια, δηλαδή στη νέα σειρά του OPEN.

Η θεία των παιδιών, η μόνη συγγενής που έχει σχέση εξ αίματος μαζί τους, είναι εξαφανισμένη! Ο δικηγόρος εντωμεταξύ προσπαθεί και πιέζει όσο πιο πολύ μπορεί τον Δημήτρη προκειμένου να τη βρει γιατί αλλιώς θα πρέπει να δοθούν τα παιδιά για υιοθεσία.

Όμως υπάρχει μία ακόμα εξ’ αίματος συγγενής των παιδιών, η οποία ωστόσο είναι άγνωστη σε όλους. Και για να είμαστε πιο ακριβείς είναι συγγενής της Νεφέλης. Ο λόγος για την Αγγελική, που είναι και η πραγματική της μητέρα. Η Αγγελική είχε φροντίσει να επικοινωνήσει με τη Μαργαρίτα, τη θετή μητέρα της Νεφέλης, και εκείνη είχε δεχτεί να τις γνωρίσει.

Όμως, για κακή τους τύχη τόσο το δυστύχημα όσο και ο ξαφνικός θάνατος της Μαργαρίτας ανέτρεψαν τα σχέδια τους! Έτσι η Αγγελική έχασε την ευκαιρία να γνωρίσει την κόρη της. Μέσα σ’ όλες αυτές τις ανατροπές και τα προβλήματα, εμφανίζεται και ο αδερφός του Δημήτρη, ο Παύλος. Άφραγκος όπως πάντα, ισχυρίζεται ότι ήρθε για να στηρίξει ψυχολογικά τον αδερφό του μετά το χαμό του φίλου του και της γυναίκας του. Αλλά δεν είναι ο μόνος που ξαναγυρίζει. Ο Διονύσης, πρώην μηχανικός στην εταιρεία, έχει επιστρέψει από την Ιταλία κι έχει μεγάλα σχέδια για το γιο του, τον Ορέστη, που προς το παρόν είναι ο 2ος οδηγός της ομάδας. Όταν ο Δημήτρης προσπαθεί να πάρει τον ελάχιστο έλεγχο και επιμένει ότι πρέπει να προσλάβουν οικιακή βοηθό για να βοηθάει την Ευδοκία, η Αγγελική αποφασίζει κι αυτή να πάρει τον έλεγχο σε κάτι πολύ πιο σημαντικό. Θα πάει να γνωρίσει την κόρη της. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως τα περιμένει…

Όλες οι ειδήσεις

Love Island: Το Instagram της Χριστίνας Μητσάκου θα σας συναρπάσει- Από κορμί… κορμάρα!

Fuel Pass: Τότε λήγει η ψηφιακή κάρτα για την επιδότηση καυσίμων!

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο πρώην εραστής της Ευαγγελίας αποκαλύπτει στοιχεία ενοχής γι’ αυτά τα άτομα