Η δημιουργική ομάδα των «Άγριων μελισσών» ξαναχτυπά στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, η Μάγισσα. Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαληs καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρηs Χαρίτοs έχουν ήδη βάλει τα Θεμέλια τηs νέας τουs σειράs που φέρει τον τίτλο «Η μάγισσα» και Θα μας πάει πίσω στο 1818. Πρόκειται για ένα αστυνομικό Θρίλερ εποχής, γεμάτο με έντονο μυστήριο, σασπένς, ξόρκια αλλά και έρωτες λίγο πριν την έναρξη τηs Ελληνικής Επανάστασης.

Η παραγωγή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τον Ιανουάριο του 2023 και Θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Μάλιστα, καθώς η ιστορία εξελίσσεται στη Μάνη, τα γυρίσματα που Θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο Θα γίνουν σε φυσικούς χώρους, ενώ για τις ανάγκες τηs σειράs Θα στηθεί ένα σκηνικό για να εξυπηρετεί τις λήψεις στον Πύργο όπου θα ζουν οι κεντρικοί χαρακτήρες. Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τον πρωταγωνιστικό ρόλο Θα κρατάει η Έλλη Τρίγγου, ενώ τους υπόλοιπους κεντρικούς ήρωες Θα υποδυθούν ο Γιώργος Γάλλοs, ο Νίκος Ψαρράs, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Αναστάσης Ροϊλός.

Όσον αφορά όμως, την ημερομηνία της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, υπάρχει η σκέψη να γίνει στις 2 Οκτωβρίου!

Όλες οι ειδήσεις

Χριστίνα Βραχάλη: Για πρώτη φορά μαμά η δημοσιογράφος του OPEN

Πέτρος Κουσουλός: Ανατροπή – Στο πλευρό της Καινούργιου;

Στο «τραπέζι» μέτρα για να επιβάλλει η κυβέρνηση τις νέες ταυτότητες – Πρέπει να έχουν αλλάξει μέχρι το 2026!